Beoordelingen van The London

416 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.5
416 beoordelingen
datum score
Nicole
Beoordeeld op: 19/12/2022
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Topkeuken en zeer goede ontvangst. Sterwaardig....

Topkeuken en zeer goede ontvangst. Sterwaardig. Prijs kwaliteit zeer correct.

Natalia
Beoordeeld op: 14/12/2022
Natalia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was zeer leuke ervaring, we hebben genoten...

Het was zeer leuke ervaring, we hebben genoten van verfijnde keuken en lekkere wijn. Zalige gerechten met vertassende smaakcombinaties. Ook mooie interieur en professionele bediening. Top restaurant, zeker aanrader.

Erik
Beoordeeld op: 12/12/2022
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Uitstekende ontvangst en bediening. Prima keuke...

Uitstekende ontvangst en bediening. Prima keuken met een uitstekende fles primitivo.

Daniel
Beoordeeld op: 11/12/2022
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten en bediening was top maar er was veel...

Eten en bediening was top maar er was veel te veel lawaai. Groot minpunt, zeker als je met 2 gaat dineren!

Elly
Beoordeeld op: 10/12/2022
Elly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Fijne setting, heel lekker en verfijnd eten...

Fijne setting, heel lekker en verfijnd eten met verrassende combinaties. Topbediening! Een aanrader!

Brigitte
Beoordeeld op: 08/12/2022
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het onthaal was hartelijk en voorkomend. We...

Het onthaal was hartelijk en voorkomend. We namen het gastronomisch menu. Dat was overheerlijk van begin tot einde. Ik apprecieerde erg dat er geïnformeerd werd naar eventuele allergieën. Het onthaalbordje was een streling voor de papillen. Net zoals het hele menu. Omdat het mijn verjaardag was (we vierden mijn 70 jaar) kreeg ik nog een extra dessertje, een moelleux met ganache van chocolade en framboos. Dat was echt zalig, want het bevatte mijn lievelingsingrediënten. Zeker dat we nog eens komen om ons te laten verwennen. Nu eerst even sparen. Het is het waard.

Anouchka
Beoordeeld op: 08/12/2022
Anouchka beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Eten was heerlijk. Bediening zeer vriendelijk...

Eten was heerlijk. Bediening zeer vriendelijk en verzorgd. Top!

Alim
Beoordeeld op: 06/12/2022
Alim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

From beginning to the end the attention to...

From beginning to the end the attention to detail and service was amazing . Highly recommend going !!!

Erna
Beoordeeld op: 06/12/2022
Erna beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Het serviceniveau is hier subliem. Van de ontva...

Het serviceniveau is hier subliem. Van de ontvangst tot aan het vertrek. Ontzettend attent, professioneel en vriendelijk personeel. De sfeer in het restaurant is fantastisch. En het eten …is Genieten, met een hoofdletter G. Originele gerechten, geserveerd als kunst, met de perfecte wineparing! Als wij dit restaurant meer dan 5 sterren zouden kunnen geven, zouden we dat doen. Vergeleken met vele andere restaurants in deze prijscategorie, is dit restaurant zo’n uitzondering in de positieve zin. Wij gaan hier echt snel weer terugkomen.

guy
Beoordeeld op: 05/12/2022
guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijke en eerlijke keuken. Correcte en atten...

Heerlijke en eerlijke keuken. Correcte en attente bediening. Mooi kader.

datum score