Beoordelingen van The London

309 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.5
309 beoordelingen
datum score
Pauk
Beoordeeld op: 24/01/2022
Pauk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Gerechte waren zeer goed Bediening professione...

Gerechte waren zeer goed Bediening professioneel Alleen stond de champagne die bovenaan de menukaart staat niet koud dat is echt onvergeeflijk Bij een gezelschap van 7 mag er ook wel een prijs aanpassing zijn Totaal bedrag van €865 voor 7 personen is erover

Philippe
Beoordeeld op: 24/01/2022
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Het onthaal is meer dan geweldig… zeker een...

Het onthaal is meer dan geweldig… zeker een apero nemen in het mooie salon op eerste verdieping gaf sfeer aan: warm handdoeken, fijne hapjes met deskundige uitleg, kaarsjes! Zeer nette open keuken, afgesloten met glaspanelen…Oesters krakend vers en hoofdschotels om duimen en vingers af te likken. Constant bijvullen van bruis of plat water. Wijnen niet voordelig maar wel echt lekker. Huisdessert origineel… een plaats om terug te komen

Jan
Beoordeeld op: 24/01/2022
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Keuken : TOP Vlotte en losse bediening Totaal...

Keuken : TOP Vlotte en losse bediening Totaal concept klopt als een bus!

Erling
Beoordeeld op: 24/01/2022
Erling beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Erg lekker gegeten, bijzondere combinaties...

Erg lekker gegeten, bijzondere combinaties en zeer vriendelijke bediening

H.A.
Beoordeeld op: 23/01/2022
H.A. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fantastisch eten! Hele fijne bediening. Perfect...

Fantastisch eten! Hele fijne bediening. Perfecte gastvrouw, mooie wijnen. Heerlijke wijnen ook. Verassende combi’s in het eten

Sheetal
Beoordeeld op: 23/01/2022
Sheetal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Service was top. Gastvrij, mooie wijnen en...

Service was top. Gastvrij, mooie wijnen en heerlijk eten.

Jurgen
Beoordeeld op: 23/01/2022
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zéér professioneel team. Vooral een sterke...

Zéér professioneel team. Vooral een sterke gastvrouw met veel kennis en die van aanpakken weet. Lang geleden dat ik nog eens van mijn sokken was geblazen. Ne MUST EAT!!

Xavier
Beoordeeld op: 23/01/2022
Xavier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Dit restaurant biedt alles wat je verwacht...

Dit restaurant biedt alles wat je verwacht van een hoogstaande culinaire ervaring, een prachtig kader, zeer verfijnde smaakvolle gerechten en een zeer professionele bediening. Een aanrader!

Francis
Beoordeeld op: 22/01/2022
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vanaf de reservatie tot het einde alles perfect...

Vanaf de reservatie tot het einde alles perfect verlopen; Zeer goed ontvangen, heel aangenaam kader en omgeving. En uiteraard zeer goed Diner. Lekkere gerechten, mooi gepresenteerd, top. Dank ook aan het personeel voor hun correcte en aangenamle bediening.

Peter
Beoordeeld op: 22/01/2022
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooie setting, lekkere gerechten en dito wijnen...

Mooie setting, lekkere gerechten en dito wijnen aan correcte prijzen. Zeer vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug.

datum score