Beoordelingen van The London

595 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
595 beoordelingen
datum score
kelian
Beoordeeld op: 06/12/2019
kelian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Restaurant is een absolute topper ! Naast het...

Restaurant is een absolute topper ! Naast het feit dat het zeer klassevol is ingericht en op een zeer gunstige locatie ligt voor mensen die de stad Antwerpen eens komen bezoeken, was de bediening en het eten op TOP niveau voor een zachte prijs. The London biedt een zeer leuk concept en Maitre Thalissa & Chef Tommy zijn super vriendelijke mensen met een groot talent. Ons zien ze zeker terug ! Niet twijfelen om hier eens te passeren !

Hilde
Beoordeeld op: 01/12/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker met veel verrassingen. Super vriend...

Heel lekker met veel verrassingen. Super vriendelijke bediening! Proficiat!

Carlo
Beoordeeld op: 30/11/2019

ex...

ex

Simon
Beoordeeld op: 29/11/2019
Simon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vorige keer (Australische keuken) was het al...

Vorige keer (Australische keuken) was het al top, nu vonden we het zelfs nog beter. Zeer vriendelijke bediening, eten was uitzondelijk lekker. Lekkere cocktails en goede wijn. Doe zo verder!

Annelies
Beoordeeld op: 25/11/2019
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij hebben er van genoten, de bediending en...

Wij hebben er van genoten, de bediending en de Thai tasting menu met de verschillende kleine gerechtjes was top en elk gerechtje gaf andere smaken! Benieuwd welke wereldreis jullie volgende keer op ons bord kunnen toveren!

Daisy
Beoordeeld op: 24/11/2019
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Fijne bediening - lekker eten met mooie produc...

Fijne bediening - lekker eten met mooie producten Als ik 1 min puntje mag geven. De 4 glazen wijn die werden uitgeschonken waren echt geen volwaardige glazen wijn.

Jan
Beoordeeld op: 21/11/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Thema Thaïs en heerlijke gerechten met bijpasse...

Thema Thaïs en heerlijke gerechten met bijpassende wijnen

Tonia
Beoordeeld op: 18/11/2019
Tonia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was in 1 woord fantastisch ! Het eten verra...

Het was in 1 woord fantastisch ! Het eten verrassend, en super leuk. We kijken al uit naar het vervolg. En de bediening super charmant !

Stefan
Beoordeeld op: 13/11/2019
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Creatieve en originele cuisine met een hart...

Creatieve en originele cuisine met een hart voor avontuur én kwaliteit

Matthias
Beoordeeld op: 09/11/2019
Matthias beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Misschien is het kwestie van smaak maar we...

Misschien is het kwestie van smaak maar we vonden het menu niet zo geslaagd, de bediening en vriendelijkheid was zeker top.

datum score