Beoordelingen van Chez Maxime

151 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
151 beoordelingen
datum score
jakobooms
Beoordeeld op 13/05/2017
jakob beveelt dit restaurant aan voor:

lekker gegeten. Voorgerecht met st-jakobsnoten...

lekker gegeten. Voorgerecht met st-jakobsnoten was zeer lekker. De presentatie van de risotto kon beter, het oogde niet smakelijk (te vloeibare brei). De kaastaart was een top dessertje! De parfait viel minder in de smaak.

JessicaSchillaci
Beoordeeld op 07/05/2017
Jessica beveelt dit restaurant aan voor:

Super lekker eten, super vriendelijk personeel...

Super lekker eten, super vriendelijk personeel en super inrichting!

JanAerts
Beoordeeld op 05/05/2017
Jan beveelt dit restaurant aan voor:

We hebben lekker gegeten in een rustig kader...

We hebben lekker gegeten in een rustig kader met leuke vintage-muziek. De kaart was enigszins aangepast - iets minder typisch Italiaans. Maar misschien zouden enkele écht typisch Italiaanse gerechten er toch opmogen, in het bijzonder voor gasten die even een snelle maar toch kwaliteitsvolle hap wensen. Ik dacht aan één gewone spagetti-bolognese en bvb één pizza-"maison" (daar kan de kok alle kanten mee uit...) groetjes,

HansMulder-Maters
Beoordeeld op 29/04/2017
Hans beveelt dit restaurant aan voor:

Lekker eten, gezellige en attente bediening,...

Lekker eten, gezellige en attente bediening, prettige sfeer met Franse chansons. Restaurant ziet er verzorgd en gezellig uit.

JanAerts
Beoordeeld op 28/04/2017
Jan beveelt dit restaurant aan voor:

Wij komen er vrij regelmatig met vrienden eten....

Wij komen er vrij regelmatig met vrienden eten. De jongste keren was het er vrij koud.... Enkel gisteren was er een kleine opmerking over het voedsel: erg lekker enkel het vlees binnenin nog koud.... Maar we komen wel terug :-) groetjes jan

TineNijsten
Beoordeeld op 15/04/2017
Tine beveelt dit restaurant aan voor:

Het is een heel gezellig restaurantje. Het...

Het is een heel gezellig restaurantje. Het heeft een heel mooi en origineel interieur. Er wordt heel goed bediend. Je moet er nooit lang wachten en de bediening is super vriendelijk! Het eten is heerlijk! De pasta zeevruchten is een echte aanrader! Net als de lekkere dessertkaart! Ik ga hier zeker blijven terugkomen. Ik ben er ondertussen al drie keer geweest! Elke keer weer een geslaagde avond!!!

TimKoekoekx
Beoordeeld op 19/03/2017
Tim beveelt dit restaurant aan voor:

Goede service en heel lekker eten !...

Goede service en heel lekker eten !

Frankvan der Vinden
Beoordeeld op 19/03/2017
Frank beveelt dit restaurant aan voor:

service was above good considering how busy...

service was above good considering how busy it was.

inedebeys
Beoordeeld op 11/03/2017
ine beveelt dit restaurant aan voor:

Lekker eten. Gezellige omgeving. Vriendelijke...

Lekker eten. Gezellige omgeving. Vriendelijke bediening

datum score