Beoordelingen van Chez Maxime

87 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.6
87 beoordelingen
datum score
YllieSmits
Ylliebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 13/05/2017

lekker gegeten. Voorgerecht met st-jakobsnoten...

lekker gegeten. Voorgerecht met st-jakobsnoten was zeer lekker. De presentatie van de risotto kon beter, het oogde niet smakelijk (te vloeibare brei). De kaastaart was een top dessertje! De parfait viel minder in de smaak.

JessicaSchillaci
Jessicabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 07/05/2017

Super lekker eten, super vriendelijk personeel...

Super lekker eten, super vriendelijk personeel en super inrichting!

JanAerts
Janbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 05/05/2017

We hebben lekker gegeten in een rustig kader...

We hebben lekker gegeten in een rustig kader met leuke vintage-muziek. De kaart was enigszins aangepast - iets minder typisch Italiaans. Maar misschien zouden enkele écht typisch Italiaanse gerechten er toch opmogen, in het bijzonder voor gasten die even een snelle maar toch kwaliteitsvolle hap wensen. Ik dacht aan één gewone spagetti-bolognese en bvb één pizza-"maison" (daar kan de kok alle kanten mee uit...) groetjes,

HansMulder-Maters
Hansbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 29/04/2017

Lekker eten, gezellige en attente bediening,...

Lekker eten, gezellige en attente bediening, prettige sfeer met Franse chansons. Restaurant ziet er verzorgd en gezellig uit.

JanAerts
Janbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 28/04/2017

Wij komen er vrij regelmatig met vrienden eten....

Wij komen er vrij regelmatig met vrienden eten. De jongste keren was het er vrij koud.... Enkel gisteren was er een kleine opmerking over het voedsel: erg lekker enkel het vlees binnenin nog koud.... Maar we komen wel terug :-) groetjes jan

TineNijsten
Tinebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 15/04/2017

Het is een heel gezellig restaurantje. Het...

Het is een heel gezellig restaurantje. Het heeft een heel mooi en origineel interieur. Er wordt heel goed bediend. Je moet er nooit lang wachten en de bediening is super vriendelijk! Het eten is heerlijk! De pasta zeevruchten is een echte aanrader! Net als de lekkere dessertkaart! Ik ga hier zeker blijven terugkomen. Ik ben er ondertussen al drie keer geweest! Elke keer weer een geslaagde avond!!!

TimKoekoekx
Timbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 19/03/2017

Goede service en heel lekker eten !...

Goede service en heel lekker eten !

Ellyvan der Vinden
Ellybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 19/03/2017

service was above good considering how busy...

service was above good considering how busy it was.

inedebeys
inebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 11/03/2017

Lekker eten. Gezellige omgeving. Vriendelijke...

Lekker eten. Gezellige omgeving. Vriendelijke bediening

datum score