placeholder
Keuken
Budget
€€
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.8 Gebaseerd op 23 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
23 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Bekkers
Beoordeeld op: onbekend

Het is een ongezellig restaurant met zeer onvri...

Het is een ongezellig restaurant met zeer onvriendelijke bediening. Er kon bij de serveersters geen lach af. Het eten anderzijds was zeer lekker. Echter voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Nathalie
Beoordeeld op: onbekend

Wat ben ik blij,om weer een lekkere Italiaan...

Wat ben ik blij,om weer een lekkere Italiaan gevonden te hebben in de stad !:)Want na ons vast Italiaans te verdwijnen waren we wat op de dool .Met mijn vriendin in de week s' middags gaan eten,de bediening was vlot,vriendelijk en leuk.We kozen allebei een pasta ik zoals steeds bij elke nieuwe Italiaan penne l'arribata .Mijn vriendin een past met zalm .Was echt heel lekker,lekker brood met lekkere boter erbij een fles witte wijn en fles bruis water en onze lunch kan beginnen.Kortom alles was lekker de bediening was goed,was gewoon weg leuk en lekker,ze gaan ons daar nog zien !Ons dessert ra,ra,ra welk was overheerlijk !kortom top adresje !!!!!!!

Marc
Beoordeeld op: onbekend

No nonsens restaurant. Goede Italiaanse keuken...

No nonsens restaurant. Goede Italiaanse keuken aan een betaalbare prijs. We hebben carpaccio met witte truffelolie gegeten; parmaham met meloen ; gamba's geflambeerd met pastis in tomaatsaus en kalfslapje in citroensaus met zelf gemaakte pasta ....heerlijk !

placeholder
Chantal
Beoordeeld op: onbekend

Heel leuke sfeer, de ene keer krijg je veel...

Heel leuke sfeer, de ene keer krijg je veel te veel op je bord, de andere keer eigenlijk een beetje te weinig. Zeer lekkere desserts. We komen hier graag een hapje eten.

Kurt
Beoordeeld op: onbekend

Dit Italiaans restaurant op de Vlaamse Kaai...

Dit Italiaans restaurant op de Vlaamse Kaai is een echte aanrader. Ideaal om met vrienden af te spreken, maar best wel reserveren, want dit is een populair adres.De spaghetti met scampi's in currysaus is zéér lekker.

hilal
Beoordeeld op: onbekend

mijn zusjelief had me verrast voor een etentje...

mijn zusjelief had me verrast voor een etentje hier daar ik nogal een gourmande ben en zeeeer kritisch!!! nou, heb hier superlekker gegeten.vriendelijke mensen, leuke sfeer! ik ben trouwens niet zo voor dessert, tenzij het een kaasschotel is maar ik heb hier een heerlijke chocoladetaart gegeten met een warme vanillesaus! hmmmm, lekker gewoonweg, trouwens deze zaterdag vindt u me er weer!!! groetjes

cindy
Beoordeeld op: onbekend

Wij komen hier al jaren en nog nooit teleurgest...

Wij komen hier al jaren en nog nooit teleurgesteld naar huis gegaan, lekkere pasta's, grote porties, wijnen betaalbaar en lekker! Neem zeker eens de osso bucco, en de bruscetta heb ik nergens beter gegeten! Gezellige rumoerige sfeer en vriendelijke bediening!

Bernard
Beoordeeld op: onbekend

Super lekkere pasta voor normale prijzen! Zeer...

Super lekkere pasta voor normale prijzen! Zeer veel keuze en altijd even lekker .. Ook een vlotte bediening van Nadia of Michael!

Natalie
Beoordeeld op: onbekend

Al altijd lekker gegeten! Wel goed op voorhand...

Al altijd lekker gegeten! Wel goed op voorhand reserveren, is steeds superdruk...

Alle beoordelingen van dit restaurant