Beoordelingen van El Bife

120 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
120 beoordelingen
datum score
Ivan
Beoordeeld op: 29/02/2020
Ivan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds was het eten top....

Zoals steeds was het eten top.

Milone
Beoordeeld op: 02/01/2020
Milone beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Très mauvais accueil !!...

Très mauvais accueil !!

Dillen
Beoordeeld op: 01/01/2020

Omdat ik via jullie site reserveerde en er...

Omdat ik via jullie site reserveerde en er toch geen plaats meer was ! Site beter opvolgen misschien,domper op de feestvreugde !!

ludo
Beoordeeld op: 14/12/2019

gereserveerd tegen 19h00 / gearriveerd om...

gereserveerd tegen 19h00 / gearriveerd om 18h55 / gevraagd om 5 minuten te wachten / na 20 minuten nog geen zicht op een tafel daarom hebben wij het restaurant verlaten .

Karel
Beoordeeld op: 09/11/2019
Karel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten en de bediening waren perfect...

het eten en de bediening waren perfect

Kristin
Beoordeeld op: 01/06/2019
Kristin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Great steak in a cheerful, family friendly...

Great steak in a cheerful, family friendly enviroment in the heart of the old city. We’re regulars. ❤️

Marc
Beoordeeld op: 24/11/2018
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal , lekker eten , het vlees...

Vriendelijk onthaal , lekker eten , het vlees was uitermate zacht en uitstekend gebakken . lekkere "margarita " voor aperitief .

Marina
Beoordeeld op: 27/08/2017
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zin in vlees dit restaurant zeker doen, een...

Zéér vriendelijk personeel en allemaal. Héél lekker gegeten en was eveneens héél goed verzorgd, van begin tot einde, ons gaan ze zeker terug zien, een aanbevolen adresje. " TOP"

Dirk T.
Beoordeeld op: 18/02/2017
Dirk T. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Restaurant was gesloten...

Restaurant was gesloten

Maes
Beoordeeld op: onbekend

Opnieuw aan onze verwachtingen voldaan. Prima...

Opnieuw aan onze verwachtingen voldaan. Prima kwaliteit en vriendelijke bediening. Proficiat.

datum score