Beoordelingen van Grand Cafe De Rooden Hoed

255 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
255 beoordelingen
datum score
[anonymous]
Beoordeeld op: 03/01/2019
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening en snelle service...

Zeer vriendelijke bediening en snelle service

[anonymous]
Beoordeeld op: 01/01/2019
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk ontvangen, snelle bediening...

Zeer vriendelijk ontvangen, snelle bediening "en dit voor oudejaarsavond". Fantastisch lekker gegeten en een zeer leuke avond gehad. Wij komen alvast zeker terug. Nen dikke "Rooden" chapeau ;)

roger
Beoordeeld op: 26/12/2018
roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

1/niet de plaats gekregen die bij reservering...

1/niet de plaats gekregen die bij reservering was gevraagd maar wel naast iemand met een hond aan tafel. 2/slechte bediening moest altijd wachten op drank. 3/eten prijs kwaliteit 4 op10 eten koud en te weinig krokketjes 4/gezelligheid ver zoek.

carl
Beoordeeld op: 24/11/2018
carl beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker gegeten in een gezellig entourage!...

Super lekker gegeten in een gezellig entourage!

Maes J.
Beoordeeld op: 27/09/2018
Maes J. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastisch kader, eten lekker en bediening...

Fantastisch kader, eten lekker en bediening attent.

[anonymous]
Beoordeeld op: 07/09/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goede sfeer en originele ,echt Vlaamse,kaart.At...

Goede sfeer en originele ,echt Vlaamse,kaart.Attente bediening.Bij alle gerechten een speciaal bier advies.

Johan L.
Beoordeeld op: 24/08/2018
Johan L. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Very well prepared food, good service, good...

Very well prepared food, good service, good value, nice interior, very friendly staff

Stephanie S.
Beoordeeld op: 08/07/2018
Stephanie S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

We were very satisfied! The food was really...

We were very satisfied! The food was really good and the service too. The waiters were very kind and polite!

Charles D.
Beoordeeld op: 11/06/2018
Charles D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Great environment, very good service & very...

Great environment, very good service & very good price/quality.

Roger
Beoordeeld op: 18/02/2018
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede prijs-kwaliteit, aangenaam...

Lekker eten, goede prijs-kwaliteit, aangenaam kader.

datum score