Beoordelingen van Grand Cafe De Rooden Hoed

260 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
260 beoordelingen
datum score
[anonymous]
Beoordeeld op: 07/09/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goede sfeer en originele ,echt Vlaamse,kaart.At...

Goede sfeer en originele ,echt Vlaamse,kaart.Attente bediening.Bij alle gerechten een speciaal bier advies.

Johan L.
Beoordeeld op: 24/08/2018
Johan L. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Very well prepared food, good service, good...

Very well prepared food, good service, good value, nice interior, very friendly staff

Stephanie S.
Beoordeeld op: 08/07/2018
Stephanie S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

We were very satisfied! The food was really...

We were very satisfied! The food was really good and the service too. The waiters were very kind and polite!

Charles
Beoordeeld op: 11/06/2018
Charles beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Great environment, very good service & very...

Great environment, very good service & very good price/quality.

Roger
Beoordeeld op: 18/02/2018
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede prijs-kwaliteit, aangenaam...

Lekker eten, goede prijs-kwaliteit, aangenaam kader.

[anonymous]
Beoordeeld op: 14/01/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was leutig en gezellig...

Het was leutig en gezellig

[anonymous]
Beoordeeld op: 29/10/2017
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst goede bediening chapouw...

Vriendelijke ontvangst goede bediening chapouw voor het personeel ze lopen hun benen voorbij en vooral het eten is heel lekker voor herhaling vatbaar

Pascale
Beoordeeld op: 30/07/2017
Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

de vlotheid en vriendelijkheid van het personee...

de vlotheid en vriendelijkheid van het personeel, de ambiance en kennis en het aanbod van het bier

Marc
Beoordeeld op: 17/07/2017
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Globaal bekeken was alles OK, op enkele schoonh...

Globaal bekeken was alles OK, op enkele schoonheidsfoutjes na.

datum score