Beoordelingen van Bella Patio

3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
6.2
3 beoordelingen
datum score
Erwin
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Sodexo Lunch Days
Beoordeeld op: 07/06/2017

Het bezoek is niet doorgegaan, want bij Bella...

Het bezoek is niet doorgegaan, want bij Bella Patio waren ze niet op de hoogte van hun deelname aan de Sodexo Lunch Days !? Er was dan ook helemaal geen aanbod in het kader van deze actie... Zeer vreemd.

Ilene
Beoordeeld op: 19/04/2017
Ilene beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben genoten van lekker eten en een...

We hebben genoten van lekker eten en een vriendelijke bediening .Voor herhaling Vatbaar.

Serge
Beoordeeld op: onbekend

geen aanrader

Via groupon deze zaak bezocht, maar de indruk dat de zaak naliet is: om niet meer naar terug te gaan. Je krijgt een sumiere lijst van gerechten om uit te kiezen... en dan nog geserveerd met frieten! Ja, in een italiaans restaurant. De bediening is onvriendelijk, ongeïnteresseerd. Na 15 min zelf moeten vragen of we wat mochten drinken. Het bestek moesten we na het voorgerecht bijhouden voor het hoofdgerecht... in welke cafetaria of eettent is dat nu nog het geval, laat staan in een restaurant. Gerechten kwamen niet gelijktijdig door, en de bijgerechten lieten lang op zich wachten. Kwaliteit van het eten is goed. Maar, als je ijs serveert op een warm bord... dan smelt dat vrij snel. Elke kok zonder opleiding weet dit... vandaar de ongeïnteresseerdheid van het personeel, of toch iemand zonder opleiding! Geen aanrader.

datum score