Beoordelingen van Rosenobel

259 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
259 beoordelingen
datum score
Dorine
Beoordeeld op: 18/12/2018
Dorine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

super lekker, vegan, veel glutenvrij en lactose...

Rosenobel is een paradijs voor wie geen gluten of geen lactose verdraagt of vegan wil eten. Buffetformule is zalig, kleine beetjes van alles of kiezen voor iets speciaals. lekkere soep vooraf en grote keuze lekker gebak/dessert als toetje. Niet goedkoop maar eerlijke goede verhouding prijs/kwaliteit. Fijne mensen die goede service leveren.

sofie
Beoordeeld op: 06/01/2018
sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Heel lekker eten, vriendelijk ontvangst, veel...

Heel lekker eten, vriendelijk ontvangst, veel keuze. Maar valt toch redelijk duur uit.

silla
Beoordeeld op: 30/09/2017
silla beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Warme mensen die met liefde gezond eten bereide...

Warme mensen die met liefde gezond eten bereiden.

Marie-Claire
Beoordeeld op: 29/09/2017
Marie-Claire beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Heerlijk eten, vriendelijke service, mooi kader...

Heerlijk eten, vriendelijke service, mooi kader...maakt voor een heel geslaagde avond, wij komen zeker terug!!

Ludovik
Beoordeeld op: 26/09/2017
Ludovik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heerlijke vegetarische gerechten in buffetvorm....

Heerlijke vegetarische gerechten in buffetvorm. Er is heel veel keuze waardoor je echt op ontdekking kan gaan tussen de verschillende smaken. Voor elk wat wils.

Bettina
Beoordeeld op: 25/09/2017
Bettina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

een van de weinige restaurants met een groot...

een van de weinige restaurants met een groot aanbod voor lactose-intolerantie

Dirk S.
Beoordeeld op: 24/09/2017
Dirk S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ontvangst en bediening érg vriendelijk (hoewel...

Ontvangst en bediening érg vriendelijk (hoewel erg druk op dat moment) / warm/koud buffet met héél uitgebreide keuze lekkere vegetarische en veganistische gerechten / betalen ngl het gewicht dat je eet / bijzondere taarten in overvloed / op je gemak tijd nemen om te kiezen, babbelen,...is geen probleem, kortom een topper en een restaurant dat ik iedereen wil aanraden.

Geert
Beoordeeld op: 18/09/2017
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Pure smaken, grote keuze in buffet, eerlijke...

Pure smaken, grote keuze in buffet, eerlijke prijzen. Uitstekende service van de 2 gastvrouwen.

MICH
Beoordeeld op: 17/09/2017
MICH beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam kader en voldoende keuze tussen al...

Aangenaam kader en voldoende keuze tussen al de gerechten. Graag meer keuze ivm de granen. Tip : verlichting aandoen in de gang naar het toilet ( afstapje ) Een extra glimlach zou nog een ster meer waard geven ! Chapeau aan de keuken!

Hans
Beoordeeld op: 17/09/2017
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk rustig en fraai restaurant met origine...

Heerlijk rustig en fraai restaurant met originele gerechten

datum score