Beoordelingen van De Bomma

606 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
606 beoordelingen
datum score
PatrickVan den Bogaert
Beoordeeld op 20/05/2017
Patrick beveelt dit restaurant aan voor:

goed eten, goede service, goede verhouding...

goed eten, goede service, goede verhouding prijs- kwaliteit. Enkel was het er een beetje lawaaierig.

TanjaDe Naeyer
Beoordeeld op 20/05/2017
Tanja beveelt dit restaurant aan voor:

zalig adres !...

zalig adres !

AngelaVerweij
Beoordeeld op 18/05/2017
Angela beveelt dit restaurant aan voor:

Goede en gezellige gastvrije bediening...

Goede en gezellige gastvrije bediening

JulieVan Dooren
Beoordeeld op 18/05/2017
Julie beveelt dit restaurant aan voor:

Geweldig concept dat tot in de puntjes is uitge...

Geweldig concept dat tot in de puntjes is uitgewerkt. Gezellige sfeer en lekkere, Vlaamse boerenkost. Het eten mag wel ietsje meer gekruid worden. Definite must do for tourists who'd love to try some typical Belgian food!

PierreLiesmons
Beoordeeld op 18/05/2017
Pierre beveelt dit restaurant aan voor:

Zeer goede prijs/kwaliteit, ruim voldoende...

Zeer goede prijs/kwaliteit, ruim voldoende porties, lekker, zeer vriendelijke bediening, aangenaam kader... positief over de hele lijn! 't Was trouwens niet onze eerste keer! En we keren zeker terug als we nog eens in Antwerpen zijn!

MichelineCeulemans
Beoordeeld op 18/05/2017
Micheline beveelt dit restaurant aan voor:

Heel origineel concept dat tot in de details...

Heel origineel concept dat tot in de details wordt doorgetrokken. Gezellig, vriendelijk, attent en lekker. Kortom: super, een echte aanrader!

BelindaDe Donder
Beoordeeld op 15/05/2017
Belinda beveelt dit restaurant aan voor:

Ze hebben hun naam NI gestolen.....Het is echt...

Ze hebben hun naam NI gestolen.....Het is echt de smaak zoals de bomma zou koken! Ik ben hier voor de eerste keer geweest voor Moederdag....MAAR het zal NI de laatste keer zijn! Het eten is van TOP- kwaliteit...en héél vriendelijke en werklustige mensen! Jullie hebben een TOP - team..... Doe zo voort.....we zeggen het voort! hier ga ik zeker en vast reclame voor maken!

Walter V.
Beoordeeld op 14/05/2017
Walter V. beveelt dit restaurant aan voor:

Het is niet het goedkoopste restaurant, maar...

Het is niet het goedkoopste restaurant, maar voor zo'n lekker eten betaal ik graag wat meer, reken daar nog de topservice bij die je daar krijgt en de vriendelijke bediening, dat rechtvaardigd zeker de prijs.

AnnekeVermeiren
Beoordeeld op 13/05/2017
Anneke beveelt dit restaurant aan voor:

Altijd even lekker eten en super vriendelijke...

Altijd even lekker eten en super vriendelijke bediening!!!

LotThoné
Beoordeeld op 13/05/2017
Lot beveelt dit restaurant aan voor:

Concept is echt heel tof: iedereen kiest zijn...

Concept is echt heel tof: iedereen kiest zijn eigen gerecht!! Zelfs voor een groep van 13 personen was dit mogelijk! Heel lekker bovendien!!

datum score