Beoordelingen van De Bomma

515 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
515 beoordelingen
datum score
PaulVandenbroucke
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 21/04/2017
Paulbeveelt dit restaurant aan voor:

prijs/kwaliteit en qua bediening was het in...

prijs/kwaliteit en qua bediening was het in orde

CatherineHoefnagels
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 21/04/2017
Catherinebeveelt dit restaurant aan voor:

Zeer lekker gegeten. Lunchmenuutje zeer verzorg...

Zeer lekker gegeten. Lunchmenuutje zeer verzorgd en goede prijs/kwaliteit. Aanrader!

nadineMariën
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 20/04/2017
nadinebeveelt dit restaurant aan voor:

veel te lawaaierige omgeving, tafels te dicht...

veel te lawaaierige omgeving, tafels te dicht bij elkaar (benauwd gevoel), slecht geurende toiletten, ik had hogere verwachtingen door positieve commentaren derden...vond het qua lekker-gezellig maar standaard/matig, had er duidelijk meer van verwacht. Aanbod is leuk en tof concept, maar blijkbaar had ik het geluk dan 2 bomma's te hebben die toch iets lekkerder kookten

ellenhaverkamp
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 20/04/2017
ellenbeveelt dit restaurant aan voor:

lekker eten en super vriendelijke service....

lekker eten en super vriendelijke service. uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

MatthiasVols
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 18/04/2017
Matthiasbeveelt dit restaurant aan voor:

Toffe sfeer bij de bomma goede service En...

Toffe sfeer bij de bomma goede service En lekker eten en het is pesies of je bij u eigen bomma zelf thuis komt.

ChrisSchreurs
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 18/04/2017
Chrisbeveelt dit restaurant aan voor:

gezellig en lekker...

gezellig en lekker

brendavan der schoot
0 Favorieten
4 Beoordelingen
Beoordeeld op 17/04/2017
brendabeveelt dit restaurant aan voor:

Het eten is iedere keer weer superlekker,het...

Het eten is iedere keer weer superlekker,het personeel heel vriendelijk . Is steeds weer aangenaam en gezellig om er te gaan eten . De hele gezellige inrichting en sfeer is natuurlijk mooi meegenomen . Een echte aanrader

PaulVerhaeghe
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 17/04/2017
Paulbeveelt dit restaurant aan voor:

Zeer lekker eten aan een redelijke prijs met...

Zeer lekker eten aan een redelijke prijs met een top service

DannyVan Gool
0 Favorieten
5 Beoordelingen
Beoordeeld op 16/04/2017
Dannybeveelt dit restaurant aan voor:

Het is er altijd goed en gezellig. Leuke bedien...

Het is er altijd goed en gezellig. Leuke bediening en zeker voldoende. Ook de waterkan op tafel werd bijgevuld. Nog nergens anders gezien.

GreetTielemans
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 16/04/2017
Greetbeveelt dit restaurant aan voor:

Een heel mooi kader , zoals in de tijd van...

Een heel mooi kader , zoals in de tijd van toen ! Het personeel was toppie in hun shorten , en heel vriendelijk ! We komen zeker nog eens terug , maar dan met mijn moeder !

datum score