Beoordelingen van Kartini

152 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
152 beoordelingen
datum score
Jean-Paul D.
Beoordeeld op: 15/02/2019
Jean-Paul D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie locatie, vriendelijk ontvangst en vooral...

Mooie locatie, vriendelijk ontvangst en vooral buitengewoon lekker gegeten. Wij kozen voor de rijsttafel Kartini en dat was echt top. Een aanrader.

Greet
Beoordeeld op: 08/02/2019
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke ontvangst en super lekker...

Zeer vriendelijke ontvangst en super lekker eten = buitengewoon geslaagde avond!

Sabine
Beoordeeld op: 01/02/2019

Steeds heel gezellig om te zitten en een zeer...

Steeds heel gezellig om te zitten en een zeer vriendelijke bediening! t Was een tijdje geleden, maar t blijft een aanrader!

Lutgart V.
Beoordeeld op: 31/01/2019
Lutgart V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We werden zeer vriendelijk ontvangen. Het is...

We werden zeer vriendelijk ontvangen. Het is er klein, dus voor een rijsttafel voor vier personen was het tafeltje amper groot genoeg, wat de gezelligheid ten goede kwam. We zaten naast de service tafel wat helemaal geen bezwaar was, want de dame van de service was zéér vriendelijk. De gerechtjes waren pikant maar erg lekker. Wij komen zeker terug.

San V.
Beoordeeld op: 02/01/2019
San V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte service, goede uitleg bij de gerechten,...

Vlotte service, goede uitleg bij de gerechten, voldoende keuze

Karen M.
Beoordeeld op: 19/12/2018
Karen M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

we had a satisfying meal and had a lovely eveni...

we had a satisfying meal and had a lovely evening.

Danny V.
Beoordeeld op: 29/11/2018
Danny V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten en vriendelijk bediening. Bedankt...

Lekker eten en vriendelijk bediening. Bedankt voor de attentie voor de verjaardag van mijn vriendin. Top !

Wouter
Beoordeeld op: 22/11/2018
Wouter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het eten was lekker en de bediening was vriende...

Het eten was lekker en de bediening was vriendelijk.

Marco V.
Beoordeeld op: 12/11/2018
Marco V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, vriendelijke bediening...

Lekker eten, vriendelijke bediening

datum score