Beoordelingen van Las Manas

1192 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
1192 beoordelingen
datum score
Peggy
Beoordeeld op: 25/10/2021
Peggy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Super lekker eten, toffe bediening....

Super lekker eten, toffe bediening.

Cees-Hans
Beoordeeld op: 24/10/2021
Cees-Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

De gegrilde visschotel was super!...

De gegrilde visschotel was super!

Christophe
Beoordeeld op: 24/10/2021
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer leuke en vriendelijle bediening. Toffe...

Zeer leuke en vriendelijle bediening. Toffe sfeer. En het eten was weer fantastish lekker

Yasmin
Beoordeeld op: 24/10/2021
Yasmin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ambiance verzekerd! Alhoewel we een uur hebben...

Ambiance verzekerd! Alhoewel we een uur hebben moeten wachten op onze tafel van de laatste shift (misschien was een drankje van het huis geen slecht idee geweest) hebben we ons goed geamuseerd. Live muziek, een overdaad aan lekker eten en een super klantvriendelijke crew. De jarige werd verwend met vers fruit en een attentie. Wij komen zeker eens terug!

Willy ronde tafel
Beoordeeld op: 24/10/2021
Willy ronde tafel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

fantastische sfeer ,eten was kwalitatief zeer...

fantastische sfeer ,eten was kwalitatief zeer goed, alleen de rekening viel niet zo mee (onze fout...veel te veel gedronken van de uitstekende huiswijnen!)Al onze gasten waren één en al lof, ook over de bediening. De passende muziek viel ook erg in de smaak van de gasten welke Spanje een beetje als hun tweede thuisland vinden.

Sonia
Beoordeeld op: 24/10/2021
Sonia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Was super leuk En lekker paella Personneldien...

Was super leuk En lekker paella Personneldienst super En de Spaans music fantastisch

bernard
Beoordeeld op: 24/10/2021
bernard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten,snelle bediening,goed verzorgd...

Lekker eten,snelle bediening,goed verzorgd en zeker met live muziek echt aangenaam,echt super we komen terug.

Louis
Beoordeeld op: 24/10/2021
Louis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke en korrekte bediening...

vriendelijke en korrekte bediening

Beoordeeld op: 23/10/2021
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Eten en sfeer...

Eten en sfeer

Beoordeeld op: 23/10/2021
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was zeer lekker en gezellig. Roberto was...

Het was zeer lekker en gezellig. Roberto was een uitstekende over. Top!!! We komen zeker terug.

datum score