Beoordelingen van Las Manas

420 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
420 beoordelingen
datum score
Kerstin
Beoordeeld op: 19/05/2019
Kerstin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker en de ambiance zat er goed in....

Het was lekker en de ambiance zat er goed in. Alles klopte!!! We hebben een zalige meide avond gehad.

Mireille
Beoordeeld op: 19/05/2019
Mireille beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het is er altijd gezellig druk...zo tof die...

Het is er altijd gezellig druk...zo tof die sfeer...ben je slecht gezind dan veranderd dat onmiddellijk wanneer je er binnenkomt

DON MARCO
Beoordeeld op: 13/05/2019
DON MARCO beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ik kom er al op regelmatige basis sinds 1990...

Ik kom er al op regelmatige basis sinds 1990 . Ondertussen noemen ze me Don Marco Naast het lekkere eten vooral voor sfeer en gezelligheid nog steeds een dikke 10.

Peter
Beoordeeld op: 12/05/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mega lekker eten, super bediening!...

Mega lekker eten, super bediening!

jules
Beoordeeld op: 12/05/2019
jules beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gewoon gezellig !...

Gewoon gezellig !

Sophie
Beoordeeld op: 12/05/2019
Sophie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Leuke sfeer, vriendelijke bediening, een echt...

Leuke sfeer, vriendelijke bediening, een echt familie gebeuren. Heel lekker gegeten! Echt top!!

Vanglabbeek
Beoordeeld op: 08/05/2019
Vanglabbeek beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig en lekker,heerlijke cocktails!...

Gezellig en lekker,heerlijke cocktails!

bart
Beoordeeld op: 06/05/2019
bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We hadden gereserveerd om 20u30 en door de...

We hadden gereserveerd om 20u30 en door de drukte kregen we pas een tafel om 21u15. Wat eigenlijk te lang wachten was voor een reservatie. Maar dan zaten we naast twee tafels met zeer luidruchtige italianen. Ze waren dermate luidruchtig (roepen, zingen, op stoelen staan) dat het voor ons (en de mensen die aan het tafeltje naast ons zaten) onmogelijk was om een conversatie te voeren. Uiteindelijk waren we genoodzaakt om na ons voorgerecht het restaurant te verlaten omdat het niet mogelijk was om een andere tafel te krijgen die ver genoeg verwijderd was van deze van de Italianen (en waarbij we ook nog een discussie hebben moeten voeren of het al dan niet betalen van het hoofdgerecht!). Er was ook opvallend weinig begrip voor ons, in tegendeel. We kregen van de eigenaar te horen dat het toch mogelijk moest zijn om het feit te vieren dat de Antwerp Giants gewonnen hadden met basket... Alle sympatie voor de Antwerp Giants maar (1) de italiaanse groep was (niet enkel) die overwinning aan het vieren maar duidelijk ook een verjaardag en (2) sommige mensen komen naar een restaurant om een leuke avond te hebben met vrienden en dan is het wel leuk dat je gewoon met elkaar kan praten...

Rayco
Beoordeeld op: 05/05/2019
Rayco beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heerlijk Amigo...

Heerlijk Amigo

datum score