Beoordelingen van Balto's

29 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
29 beoordelingen
datum score
Nick
Beoordeeld op: onbekend

Het eten was niet genoeg gekruid en smaakte...

Het eten was niet genoeg gekruid en smaakte daardoor redelijk flauw. We hadden gereserveerd met een flairbon. Gelukkig dat we zelf de menu bijhadden waaruit we konden kiezen, want de bediening gaf ons de kaart zonder uitleg.

Jana T.
Beoordeeld op: 06/09/2017

het was niet open...

het was niet open

placeholder
Alexander
Beoordeeld op: onbekend
Alexander beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed maar niet gezellig

Het eten was qua kwaliteit wel goed maar de sfeer liet toch een klein beetje te wensen over naar onze mening en is dus misschien niet ideaal voor koppels.

fernand
Beoordeeld op: 02/06/2018
fernand beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles verliep naar wens! Eten was superlekker...

Alles verliep naar wens! Eten was superlekker en vlotte bediening. Doe zo verder. Proficiat!..

marcel C.
Beoordeeld op: 26/02/2018
marcel C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was goed, iedereen was tevreden...

Het was goed, iedereen was tevreden

vera
Beoordeeld op: 05/11/2017
vera beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was goed warm heel lekker. Alleen te lang...

Eten was goed warm heel lekker. Alleen te lang wachten tussen de gerechten, dat zou iets korter mogen.

Brigitte O.
Beoordeeld op: 01/01/2017
Brigitte O. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten...

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten was ook warm top . Minpuntje wij zaten op het afgesloten terras wel frisjes misschien enkele vuurtjes bij hangen maar voor herhaling vatbaar.

Ria
Beoordeeld op: 22/01/2018
Ria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten...

lekker eten

Jill
Beoordeeld op: 05/11/2017
Jill beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij bezochten het restaurant met een bon 2...

Wij bezochten het restaurant met een bon 2 voor de prijs van 1 uit de flair, we konden kiezen uit 3 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 3 desserts. Mijn verwachtingen lagen niet zo hoog door het feit dat we met een bon kwamen eten maar het was zeer lekker, veel beter dan verwacht. Ook de bediening was zeer vlot en vriendelijk. Zeker een aanrader.

kurt v.
Beoordeeld op: 30/09/2017
kurt v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk , snelle bediening en grote porties...

vriendelijk , snelle bediening en grote porties en mooi uitzicht

datum score