Beoordelingen van De Kaai

119 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.8
119 beoordelingen
datum score
Wilfried V.Verhaegen
Wilfried V.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 09/10/2017

Goede locatie ! Had patrijs besteld, maar was...

Goede locatie ! Had patrijs besteld, maar was geen vlees aan en te hard gebakken.

placeholder
GastAppeltans
Gastbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 08/10/2017

Lekker eten, mooie ligging, vriendelijk persone...

Lekker eten, mooie ligging, vriendelijk personeel. Men was vergeten mijn wijziging aan het aantal personen te noteren maar dat werd snel aangepast.

MurielleBens
Muriellebeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 05/10/2017

Mooie inrichting, gezellig, prachtig uitzicht....

Mooie inrichting, gezellig, prachtig uitzicht. Zeer correct en we werden er heel goed ontvangen! We komen zeker terug!

PaulCallot
Paulbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 01/10/2017

Lekker eten, vriendelijk bediening, zicht op...

Lekker eten, vriendelijk bediening, zicht op de Schelde

Antoine V.Vranken
Antoine V.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 28/09/2017

Het is een mooi restaurant met een super locati...

Het is een mooi restaurant met een super locatie!

Martin D.De Decker
Martin D.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 24/09/2017

Het kwam goed uit een Restaurant te vinden...

Het kwam goed uit een Restaurant te vinden niet zo ver van het Red Starmuseum.

JeanDe Schryver
Jeanbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 17/09/2017

Lcatie en eten....

Lcatie en eten.

Goedele H.Hufkens
Goedele H.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 17/09/2017

Tijdens een zakenlunch heb ik het restaurant...

Tijdens een zakenlunch heb ik het restaurant leren kennen. Het was een leuke ervaring en vond het super om dit te kunnen delen met mijn gezin.

KarinSomers
Karinbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 15/09/2017

Ik ben niet ontevreden maar er is mij een maand...

Ik ben niet ontevreden maar er is mij een maand later niet onmiddellijk iets bijgebleven dan het feit dat we vrij lang op ons eten hebben moeten wachten en dat de portie van de sliptongetjes aan de kleine kant was terwijl ik geen uitgesproken grote eter ben. Er lagen er slechts drie op ons bord, dit hadden er gerust - zeer gezien de prijs - vier mogen zijn.

DirkCnapelynck
Dirkbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 11/09/2017

Top eten en lokatie...

Top eten en lokatie

datum score