Beoordelingen van De Kaai

129 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.7
129 beoordelingen
datum score
Ann
Buts
Datum restaurantbezoek: 09/12/2017
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig en lekker, wel koud bij de raam met...

Gezellig en lekker, wel koud bij de raam met de hevige wind.

Bas C.
Cooke
Datum restaurantbezoek: 25/11/2017
Bas C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Service zeeer slecht... volgens mij dacht de...

Service zeeer slecht... volgens mij dacht de man van de bediening dat die in een kroeg stond te werken... niet eens netjes met een dienblad werken, drukte je alles in de hand inplaats van het netjes voor je neer te zetten, zelf de borden met een doek vasthouden omdat ze warm zijn maar wel het warme bord laten aanpakken door de gast. Kan zo nog wel tientallen dingen opnoemen.. voor dat geld kun je net zo goed 3 avonden in een kroeg eten, misschien dat de bediening daar zelfs nog beter is en het eten ook... -10 !!!!

Henny
Duine
Datum restaurantbezoek: 25/11/2017
Henny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We bestelden varkenswangetjes; afgelopen august...

We bestelden varkenswangetjes; afgelopen augustus hadden we dit gegeten in de Kaai, toen was het erg lekker en verzorgd, ditmaal viel het tegen: de saus was veel te dun en smakeloos, het witlofslaatje was een minieme portie, die hoofdzakelijk uit rode ui bestond. Een grote tegenstelling met de kwaliteit een paar maanden eerder. De steak tartare was wel prima, en de witte wijn lekker. Het personeel in de bediening had het erg druk, en was slecht bereikbaar.

Kris
Dendas
Datum restaurantbezoek: 25/11/2017
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Al de vierde keer ofzo dat we er gingen maar...

Al de vierde keer ofzo dat we er gingen maar deze keer viel de kwaliteit van het eten ons alle drie tegen. Als het één gerecht zou zijn geweest, zou je kunnen zeggen, slechte keuze of pech. Maar alle drie hadden we zoiets van neen het is niet zo lekker. Eten kwam ook heel snel op tafel, dat is meestal geen goed teken. Jammer de vorige keren vonden we het best wel ok, dus naar ons gevoel heeft het aan kwaliteit ingeboet.

Ellen
Van der aalst
Datum restaurantbezoek: 18/11/2017
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We...

We

Sara K.
Kaczmarek
Datum restaurantbezoek: 17/11/2017
Sara K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ik was op een date en er was een grote groep...

Ik was op een date en er was een grote groep heel de tijd aan het applaudisseren en aan het zingen waardoor we niet konden praten...

Lieve
Belleman
Datum restaurantbezoek: 10/11/2017
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Niet voldoende personeel. Hierdoor stress en...

Niet voldoende personeel. Hierdoor stress en onvriendelijk

liliane
smits
Datum restaurantbezoek: 04/11/2017
liliane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

alles perfect, lekker warm, lekker eten alleen...

alles perfect, lekker warm, lekker eten alleen het dessert moet herkeken worden....boerejongens zijn gemarineerde kersen.....

Olivier S.
Simonart
Datum restaurantbezoek: 21/10/2017
Olivier S. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Mijn hazerug was nog rauw binnen in. Hij rook...

Mijn hazerug was nog rauw binnen in. Hij rook dan ook niet lekker. Een gevraagde glas witte wijn hebben we 2x moeten vragen.

datum score