Beoordelingen van De Kaai

81 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.8
81 beoordelingen
datum score
LutNijsmans
Lutbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 26/06/2017

Vriendelijk personeel, verzorgde lekkere gerech...

Vriendelijk personeel, verzorgde lekkere gerechten, goed rekening gehouden met mijn dieetvereisten

ElsVan Wesemael
Elsbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/06/2017

Vriendelijk, vlotte bediening, prijs ok, lekker...

Vriendelijk, vlotte bediening, prijs ok, lekker.

MiaGeenens
Miabeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/06/2017

Lekker eten in een gezellig kader met mooi...

Lekker eten in een gezellig kader met mooi uitzicht op de schelde. Eén minpunt: we hebben met 2 Irish koffie gedronken en vonden hem beiden niet lekker: te straffe koffie en geen idee of er whisky in zat. Je smaakte het niet. We hebben er een opmerking over gemaakt aan de ober, zij ging het doorgeven.

Gunther V.Van Humbeeck
Gunther V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 24/06/2017

zalig gegeten en zalig terras...

zalig gegeten en zalig terras

Jean L.Leemans
Jean L.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 16/06/2017

Een fijne eerlijke keuken in een mooi kader....

Een fijne eerlijke keuken in een mooi kader.

ronaldJanssens
ronaldbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 11/06/2017

zaterdag personeel is minder geschikt dan dat...

zaterdag personeel is minder geschikt dan dat van de andere dagen (stress)

Brigitte G.Geerts
Brigitte G.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 29/05/2017

super vriendelijke bediening ! lekker eten...

super vriendelijke bediening ! lekker eten maar vond het wel een beetje prijzig :(

Xavier G.Gelissen
Xavier G.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 28/05/2017

- Groepsmenu met vaste prijzen op de website...

- Groepsmenu met vaste prijzen op de website konden niet meer, staat wel in de bevestigingsmail van de reservering. Was ruim van te voren gereserveerd. - compensatie menu was een matig soepje, doorbakken steak met friet en 2 bollen schepijs met koffie voor 45pp. - later opstap geweest en je mocht pas pinnen boven de 25euro, ongelofelijk amateuristisch, onhorica waardig, waardeloze tent.

CathyVan Raemdonck
Cathybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 21/05/2017

De aspergesoep wasxecht vreselijk, gewoon kookv...

De aspergesoep wasxecht vreselijk, gewoon kookvocht van asperges, echt niet lekker. De scampi diabolique was vorige keer ook andere saus, cuison biefstuk niet goed, vorig bezoek was stukken beter!! Zelfs hoofdgerecht op plastieke borden?????

NYK BULKSHIPATLANTIC
NYK BULKSHIPbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 18/05/2017

Leuke zaak, met mooi zicht over de Schelde....

Leuke zaak, met mooi zicht over de Schelde. Kennis van passende wijnen/bieren bij de gerechten zou iets beter kunnen. Gelegenheid om rustig te tafelen.

datum score