Beoordelingen van De Kaai

415 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
415 beoordelingen
datum score
NYK BULKSHIPATLANTIC
Beoordeeld op 18/05/2017
NYK BULKSHIP beveelt dit restaurant aan voor:

Leuke zaak, met mooi zicht over de Schelde....

Leuke zaak, met mooi zicht over de Schelde. Kennis van passende wijnen/bieren bij de gerechten zou iets beter kunnen. Gelegenheid om rustig te tafelen.

lucheylen
Beoordeeld op 12/05/2017
luc beveelt dit restaurant aan voor:

mooie locatie, lekker en zeer vriendelijke...

mooie locatie, lekker en zeer vriendelijke bediening. Komen we zeker nog een keertje terug!

saskiavan den Kieboom
Beoordeeld op 10/05/2017
saskia beveelt dit restaurant aan voor:

Zeer goed eten, aangename plaats, fijne sfeer...

Zeer goed eten, aangename plaats, fijne sfeer

AnnickSomers
Beoordeeld op 08/05/2017
Annick beveelt dit restaurant aan voor:

Ik had gekozen voor een steak tartaar. Deze...

Ik had gekozen voor een steak tartaar. Deze keuze was een gok, omdat dit gerecht niet in elke zaak even vers/lekker is. Ik waagde de gok en was heel blij dat ik voor de tartaar had gekozen! Super vers en heerlijk lekker ! Zeker een aanrader!

FreddyKreps
Beoordeeld op 03/05/2017
Freddy beveelt dit restaurant aan voor:

Correcte service en eerlijke keuken...

Correcte service en eerlijke keuken

JanDocx
Beoordeeld op 03/05/2017
Jan beveelt dit restaurant aan voor:

Prima bediening, lekker eten, geweldig uitzicht...

Prima bediening, lekker eten, geweldig uitzicht

LucVan Wanzeele
Beoordeeld op 30/04/2017
Luc beveelt dit restaurant aan voor:

Onze Amerikaanse vrienden waren in de wolken...

Onze Amerikaanse vrienden waren in de wolken over de locatie, het eten en de sfeer. Het ruime kader was super voor onze kinderen, die zich hebben geamuseerd zonder anderen in de weg te lopen.

MarcBraeckmans
Beoordeeld op 20/04/2017
Marc beveelt dit restaurant aan voor:

We hadden met de collega's iets te vieren en...

We hadden met de collega's iets te vieren en genoten van een prachtig zicht op de Schelde met een ondergaande zon. Een lekker menu en een vriendelijke bediening maakten het feestje compleet. Een aanrander

MarieGalimont
Beoordeeld op 18/04/2017
Marie beveelt dit restaurant aan voor:

Omdat wij 2 u op het eten moesten wachten niett...

Omdat wij 2 u op het eten moesten wachten niettegenstaande er bijna geen volk was in het restaurant en het waren geen uitgebreide gerechten

MinneboPeter
Beoordeeld op 16/04/2017
Minnebo beveelt dit restaurant aan voor:

Totaalconcept klopt!...

Totaalconcept klopt!

datum score