Beoordelingen van De Kaai

396 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
396 beoordelingen
datum score
MarcBraeckmans
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 20/04/2017
Marcbeveelt dit restaurant aan voor:

We hadden met de collega's iets te vieren en...

We hadden met de collega's iets te vieren en genoten van een prachtig zicht op de Schelde met een ondergaande zon. Een lekker menu en een vriendelijke bediening maakten het feestje compleet. Een aanrander

MarieGalimont
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 18/04/2017
Mariebeveelt dit restaurant aan voor:

Omdat wij 2 u op het eten moesten wachten niett...

Omdat wij 2 u op het eten moesten wachten niettegenstaande er bijna geen volk was in het restaurant en het waren geen uitgebreide gerechten

MinneboPeter
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 16/04/2017
Minnebobeveelt dit restaurant aan voor:

Totaalconcept klopt!...

Totaalconcept klopt!

janpontzeele
0 Favorieten
3 Beoordelingen
Beoordeeld op 15/04/2017
janbeveelt dit restaurant aan voor:

Wij waren op bezoek voor een lunch omdat wij...

Wij waren op bezoek voor een lunch omdat wij met een groep van 60 leden van Neos Gent op 27 juni komen lunchen. Wij vonden het prijs/kwaliteit heel goed. Voor herhaling vatbaar, wij maken reclame.

placeholder
NoellaDe Wachter
0 Favorieten
4 Beoordelingen
Beoordeeld op 14/04/2017
Noellabeveelt dit restaurant aan voor:

mooi uitzicht, bediening correct, maar zou...

mooi uitzicht, bediening correct, maar zou er voor moeten zorgen dat tafels afgeruimd worden nadat gasten weg zijn, zeker als het niet druk is

AndrásEgyedi
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 19/03/2017
Andrásbeveelt dit restaurant aan voor:

Pas donné, mais ca vaut le prix. Des plats...

Pas donné, mais ca vaut le prix. Des plats délicieux, un service professionnel et une vue superbe sur l'Escaut.

ElsFoblets
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 19/03/2017
Elsbeveelt dit restaurant aan voor:

Het personeel deed enorm haar best om het naar...

Het personeel deed enorm haar best om het naar onze zin te maken. Heel fijne plaats om samen te komen met vrienden, en een feestje te bouwen!

PaulAlenbergh
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 13/03/2017
Paulbeveelt dit restaurant aan voor:

Vriendelijk en correct, aangename atmosfeer!...

Vriendelijk en correct, aangename atmosfeer!

FilipDe Smet
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 13/03/2017
Filipbeveelt dit restaurant aan voor:

Gezellige trendy locatie - lekker verfijnd...

Gezellige trendy locatie - lekker verfijnd eten.

datum score