Beoordelingen van De Kaai

290 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
290 beoordelingen
datum score
Inge
Beoordeeld op: 17/10/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ik had de pasta met rode pesto en scampi gekoze...

Ik had de pasta met rode pesto en scampi gekozen, maar dit wat een serieuze ontgoocheling: het gerecht wat flets, er zat geen smaak in. In het verleden zijn wel hier al vaak geweest en dan was het altijd top. Misschien heb ik gewoon verkeerd gekozen deze keer? Er was echter niet echt iets op de kaart naar mijn zin voor de rest... Voor de rest was alles wel ok: leuke locatie, mooie zaak en vriendelijke bediening. Ook gemakkelijk dat het restaurant over een eigen autoparking beschikt.

Ronald
Beoordeeld op: 15/10/2019
Ronald beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben gezellig en heel goed gegeten. Fijne...

We hebben gezellig en heel goed gegeten. Fijne sfeer en prima bediening. Je wordt niet als een nummer behandeld maar echt als klant. Ga zo door!!!

Frank
Beoordeeld op: 14/10/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Service was uitstekend, hele vriendelijke ober....

Service was uitstekend, hele vriendelijke ober. Daarna een serveerster ook heel aardig. Eten en drinken, erg lekker. Het was een positieve belevenis.

Jacques
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/10/2019
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Al bij al zijn we tevreden. De grotten waren...

Al bij al zijn we tevreden. De grotten waren te hard maar we hebben gevraagd ze te vervangen en dat was geen probleem. Mijn hoofdschotel mocht wel warmer zijn.

Marijke
Beoordeeld op: 14/10/2019
Marijke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, goede bediening, geweldig uitzicht...

lekker eten, goede bediening, geweldig uitzicht maar te lang moeten wachten op het middageten

placeholder
Joel
Beoordeeld op: 13/10/2019
Joel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was vrijdag , niet zaterdag...

Het was vrijdag , niet zaterdag

MAES
Beoordeeld op: 13/10/2019
MAES beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

goede sfeer... vertoefden in de veranda.. en...

goede sfeer... vertoefden in de veranda.. en het uitzicht was gratis. top lekker en verzorgd eten , zeer verzorgde en aangename bediening top professionele meisjes !! steed bereid te antwoorden op alle vragen. er volgt zeker een vervolg op dit eerste bezoek.

Hélène
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/10/2019
Hélène beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel erg lekker, vriendelijke bediening en...

Heel erg lekker, vriendelijke bediening en heel aangename infrastructuur!

peter
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 09/10/2019
peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en bediening , leuke...

Vriendelijke ontvangst en bediening , leuke locatie met zicht op de schelde en het eten was zeer lekker en vlot bediend !!

Ben
Beoordeeld op: 09/10/2019
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige setting, lekker eten, goede service....

Gezellige setting, lekker eten, goede service.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in