Beoordelingen van De Kaai

320 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
320 beoordelingen
datum score
Karina
Beoordeeld op: 07/12/2019
Karina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We zaten aan een mooie tafel boven, leuke sfeer...

We zaten aan een mooie tafel boven, leuke sfeer, heerlijk eten, hadden een topavond

Philip
Beoordeeld op: 06/12/2019
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service !...

Goede service !

harmen
Beoordeeld op: 05/12/2019
harmen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

al enkele malen lunch of diner genoten. eten...

al enkele malen lunch of diner genoten. eten was steeds zeer lekker en verzorgd. aangename sfeer.

Christophe
Beoordeeld op: 02/12/2019
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede en vriendelijk ontvangst, zeer lekker...

Goede en vriendelijk ontvangst, zeer lekker eten

Andrea
Beoordeeld op: 28/11/2019
Andrea beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke bediening en lekker eten....

Vriendelijke bediening en lekker eten.

Peter
Beoordeeld op: 25/11/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooie setting, maar het eten voldoet niet aan...

Mooie setting, maar het eten voldoet niet aan de kwaliteit die de zaak probeert uit te stralen. Ook moeilijk aan drinken te raken. Bediening is wel vriendelijk eens aan tafel (behalve de meneer die eten opdient)

Noel
Beoordeeld op: 24/11/2019
Noel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Nice environment, lounge athmosphere, friendly...

Nice environment, lounge athmosphere, friendly personnel, good food. Disappointed by the wild boar stew, but all other meals (steak, spare ribs and chicken) nice!

Velden
Beoordeeld op: 24/11/2019
Velden beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

De gastvrijheid in combinatie met de kwaliteit...

De gastvrijheid in combinatie met de kwaliteit van het eten Top. Daarbij komende nog een mooie gezellige locatie maar het af.

Vanessa
Beoordeeld op: 23/11/2019
Vanessa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker eten en zeer goede bediening mooie...

zeer lekker eten en zeer goede bediening mooie sfeer en indeling van het restaurant

Henri
Beoordeeld op: 23/11/2019
Henri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit/prijs verhouding. De bediening...

Goede kwaliteit/prijs verhouding. De bediening was correct, en hulpvaardig (de zon scheen in de ogen van één deelnemer maar de kelner was direct bereid om een buiten een paraplu te openen om het zonlicht te beperken.)

datum score