Beoordelingen van De Kaai

350 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Reserveer je tafel
8.3
350 beoordelingen
datum score
Jan
Beoordeeld op: 15/03/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Business lunch snelle bediening Lekkere lunch A...

Business lunch snelle bediening Lekkere lunch Aangenaam kader

Herman
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/03/2020
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker, en het werd opgediend...

Het eten was heel lekker, en het werd opgediend door een sympathieke garcon. Sterkte met de corona-sluiting.

Stien
Beoordeeld op: 09/03/2020
Stien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vlotte bediening, lekker gegeten Tafel gekregen...

Vlotte bediening, lekker gegeten Tafel gekregen die we vroegen.

Sofie
Beoordeeld op: 07/03/2020
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Gezellige setting. Vriendelijk personeel. Korto...

Gezellige setting. Vriendelijk personeel. Kortom heerlijke genieten.

Diana
Beoordeeld op: 02/03/2020
Diana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Op aanraden van collega hier afgelopen zaterdag...

Op aanraden van collega hier afgelopen zaterdag wezen eten. Bekwaam en gezellig personeel. Eten was perfect!!! Mooie ambiance, kortom een aanrader en komen zeker terug!

Kathleen
Beoordeeld op: 25/02/2020
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuke locatie, lekker eten, vriendelijk persone...

Leuke locatie, lekker eten, vriendelijk personeel

Rita
Beoordeeld op: 23/02/2020
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening, gezellig kader...

Zeer vriendelijke bediening, gezellig kader met de niveauverschillen, muziekniveau perfect voor gesprekken aan tafel, alles netjes en efficiënt, zeer lekkere en verzorgde gerechten.

Kouwenhoven
Beoordeeld op: 16/02/2020
Kouwenhoven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Hele gezellige sfeer, goed eten en eerlijke...

Hele gezellige sfeer, goed eten en eerlijke bediening. We voelden ons erg op ons gemak.

bernard
Beoordeeld op: 16/02/2020
bernard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, supervriendelijke bediening, mooie...

Lekker eten, supervriendelijke bediening, mooie locatie. Een aanrader!

Marleen
Beoordeeld op: 15/02/2020
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Ja, aangename omgeving, goede service, lekker...

Ja, aangename omgeving, goede service, lekker eten

datum score