Beoordelingen van De Kaai

350 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
350 beoordelingen
datum score
Yasin
Beoordeeld op: 15/02/2020
Yasin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

90minuten moeten wachten op onze eten, was...

90minuten moeten wachten op onze eten, was niet zoals verwacht.

Olivier
Beoordeeld op: 12/01/2017

eten niet echt heel lekker...

eten niet echt heel lekker

Denise
Beoordeeld op: onbekend
Denise beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het is onvindbaar, geen restaurant gezien op...

Het is onvindbaar, geen restaurant gezien op de straatnaam en teveel werkzaamheden. Totaal niet aan kunnen komen

Bart v.
Beoordeeld op: onbekend
Bart v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Wij zijn gisteren bij jullie uiteten geweest. H...

Wij zijn gisteren bij jullie uiteten geweest. Het is een prachtige locatie, erg sfeervol. Als tip geven wij aan om een veer op de deur te zetten. Erg vaak bleef de deur open staan als mensen gingen roken, waardoor er veel kou naar binnen trok. De bediening was zeer vriendelijk, maar kon het niet aan. Bediening stond soms zelf achter de bar om koffie te maken. Te weinig mensen in de bediening, veel lege glazen, veel wachtende klanten. De kaart en het eten waren oke, maar niet bijzonder. Kleine simpele kaart met echt lekkere gerechten van het seizoen zou een aanwinst zijn.

Jaqueline
Beoordeeld op: 23/12/2019
Jaqueline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Te weinig keuze met de beperkte kaart. Ik kan...

Te weinig keuze met de beperkte kaart. Ik kan geen visgerechten eten. En heb den gbp als ik vroeg naar de kinder menu's konden deze ook niet (een simpele vol au vent) . Het antwoord was dan moet u maar een spagettie eten. Sorry maar ik eet graag iets waar ik van kan genieten. Dus een steek tartaar MOETEN eten die ik niet wauw vond en ook nog eens de volle prijs moeten betalen!

nathalie
Beoordeeld op: 16/02/2017
nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

heel lang moeten wachten zowel om te bestellen...

heel lang moeten wachten zowel om te bestellen als elke gang te krijgen. muziek dat te hard stond om elkaar fatsoenlijk te kunnen verstaan. om dat om een bepaald uur de rekening te krijgen met de woorden "het word nu een ander kader maar u mag gerust blijven zitten, maar dit stu moet al afgerekend worden" geen probleem.. Maar als alles dan gelijk van tafel gehaald word en je buiten gekeken word om je tafel te kunnen wegzetten. dit was niet leuk.

Frank
Beoordeeld op: 18/04/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

1- lamsbout die op de kaart stond was niet...

1- lamsbout die op de kaart stond was niet voorradig. 2- de fles wij die besteld was kon niet worden geserveerd omwille ontbreken kurkentrekker ( enkel flessen met schroefdop ter beschikking ) 3- de kalfszwezerik was niet oke

veronique
Beoordeeld op: 22/10/2017
veronique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Mijn hazerug was nog rauw binnen in. Hij rook...

Mijn hazerug was nog rauw binnen in. Hij rook dan ook niet lekker. Een gevraagde glas witte wijn hebben we 2x moeten vragen.

Paul
Beoordeeld op: 07/09/2017
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Vier personen: twee dagmenu's (soep en tagliata...

Vier personen: twee dagmenu's (soep en tagliata) + 2 hoofdschotels Na de soep méér dan een uur gewacht op het vervolg De tagliata's waren grijs, droog, door en door gegaard, daar waar er saignant en à point besteld was. De begeleidende sla was totaal verslapt in de vinaigrette, de geschaafde kaaskrullen waren brokken. Niet te vreten, niet om aan te zien.

Philip
Beoordeeld op: 02/08/2017

Restaurant was gesloten ondanks bevestiging...

Restaurant was gesloten ondanks bevestiging van de reservatie door tablebooker!

datum score