Beoordelingen van Grieks Restaurant Philos

203 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
203 beoordelingen
datum score
Martin
Beoordeeld op: 05/03/2017
Martin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Zeer onvriendelijk en onbeleefd personeel....

Zeer onvriendelijk en onbeleefd personeel. Slecht eten. Geen sfeer. Na een opmerking over de keuze van het hoofdgerecht (er was geen lam maar toen wij ons hoofgerecht hadden kreeg de tafel naast ons lamsbrochetten). Zijn we de deur gewezen !!!!! Schande !!!!

Marinus V.
Beoordeeld op: 11/02/2019
Marinus V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

eten is slecht veel te veel licht binnen geen...

eten is slecht veel te veel licht binnen geen fatsoenlijke menu kaart frietjes of aardappel kroketjes kan je ook krijgen daar en als je om een stokbrood met wat kruidenboter vraagt staan ze je aan te kijken,wat bedoelt hij nou zelfs geen soep als voorafje is zelfs daar niet te krijgen ik vind het meer een fastfood restaurant

Stijn
Beoordeeld op: 31/07/2019
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het was gesloten wegens omstandigheden.Alle...

Het was gesloten wegens omstandigheden.Alle begrip hiervoor, maar een bericht was fijn geweest.

Ron
Beoordeeld op: 17/11/2018
Ron beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Niet lekker , eten koud , niet verkrijgbaar...

Niet lekker , eten koud , niet verkrijgbaar , maar wel op de kaart. Niet voor herhaling vatbaar !

tom
Beoordeeld op: 25/04/2018

Ondanks reservatie, wijziging reservatie en...

Ondanks reservatie, wijziging reservatie en 2x bevestiging, stonden ik en mijn gezelschap voor een gesloten deur. De zaak heeft niet eens de moeite genomen om me hiervan te verwittigen, wat ik jammer vond.

Sylvia
Beoordeeld op: 21/10/2017
Sylvia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Kleine porties, veel lawaai, zaten en de...

Kleine porties, veel lawaai, zaten en de trek en kregen geen andere tafel. Kou geleden. Gamba's waren te ver.

Brigitte
Beoordeeld op: 21/07/2017
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Bediening verstond geen nederlands, waardoor...

Bediening verstond geen nederlands, waardoor er tot twee maal toe plat water op tafel kwam ipv spuitwater en gewone koffie ipv capuccino. De capuccino werd wel aangerekend. Na betaling wou ik BTW bonnetje, maar dat kwam niet en na lang wachten dan maar opgestapt.

Emiel
Beoordeeld op: 16/12/2019
Emiel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Te duur voor wat we kregen....

Te duur voor wat we kregen.

Dieter
Beoordeeld op: 21/07/2018
Dieter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Vorige keren was het eten steeds veel kruidiger...

Vorige keren was het eten steeds veel kruidiger en lekkerder. Deze week was tereurstellend voor fe prijs die we voor 5 personen betaalden

liliane
Beoordeeld op: 26/02/2017
liliane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

't was eens anders grieks,je kon zelf uw voorge...

't was eens anders grieks,je kon zelf uw voorgerecht samenstellen,na een goede uitleg

datum score