Beoordelingen van De Elfde Gebod

293 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
293 beoordelingen
datum score
Hans
Beoordeeld op: 15/07/2019
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

very special restaurant...

very special restaurant

Morten
Beoordeeld op: 11/07/2019
Morten beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Trendy kader, Gastronomie

Very good food in a great atmosphere...

Very good food in a great atmosphere

Alexey
Beoordeeld op: 10/07/2019

A cosy place, with good kitchen and atmosphere....

A cosy place, with good kitchen and atmosphere.

Mathilde
Beoordeeld op: 08/07/2019
Mathilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Because nobody asked us if we wanted a desert...

Because nobody asked us if we wanted a desert and we ordered one with the tablet, the waiter told us it was too late because the kitchen was closed (it was a saturday night, and it was 10.15pm)... I really don't understand how a restaurant can forget to ask clients if they want a desert...

francois
Beoordeeld op: 05/07/2019
francois beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

We hebben hier gegeten met een groep van 47...

We hebben hier gegeten met een groep van 47 personen. Vooraf het menu doorgegeven en we hadden daardoor het eten snel op tafel. En het smaakte perfect.

Marco
Beoordeeld op: 02/07/2019
Marco beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Nice place, food OK....

Nice place, food OK.

karin
Beoordeeld op: 24/06/2019
karin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een fijne ervaring in het algemeen. Gem...

Het was een fijne ervaring in het algemeen. Gemakkelijk te boeken, afspraken op voorhand kunnen doorgeven, vriendelijke en snelle bediening. Zeker een aanrader om in groep te bezoeken.

Marcel
Beoordeeld op: 23/06/2019
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede en vlotte bediening. Lekker eten. Belgisc...

Goede en vlotte bediening. Lekker eten. Belgisch menu een aanrader!

Francesca
Beoordeeld op: 22/06/2019
Francesca beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

It was ok, but I had a dirty glass and also...

It was ok, but I had a dirty glass and also not enough space for dinner and the service was a bit slow... overall okeish, but it can be improved easily

ivan
Beoordeeld op: 19/06/2019
ivan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Goede locatie, vriendelijke service, leuke...

Goede locatie, vriendelijke service, leuke atmosfeer (live muziek werd zeer geapprecieerd), gerechten ok

datum score