Beoordelingen van De Elfde Gebod

81 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
81 beoordelingen
datum score
jeannine v.
Datum restaurantbezoek: 16/02/2018
jeannine v. beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

we come back...

we come back

Gaston H.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Gaston H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

ik vond het interieur op foto zo speciaal en...

ik vond het interieur op foto zo speciaal en mooi dat ik het wou proberen , want aan deze zijde van de kathedraal kom ik normaal nooit , dus voor mij een

Michel G.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Michel G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

The place has history....

The place has history.

peter v.
Datum restaurantbezoek: 10/02/2018
peter v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Quality of the food was not briljant: french...

Quality of the food was not briljant: french fries were really BAD, we had stomach problems after eating spareribs

Wim V.
Datum restaurantbezoek: 03/02/2018
Wim V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Good food, good service and great atmosphere....

Good food, good service and great atmosphere.

mignon v.
Datum restaurantbezoek: 26/01/2018
mignon v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

We ordered a starter and main. They forgot...

We ordered a starter and main. They forgot to bring the starter en started with main. No excuses were given. Surroundings are special but the quality of the food is average.

Mieke
Demoor
Datum restaurantbezoek: 21/01/2018
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Speciaal kader/interieur, grote keuze uit Vlaam...

Speciaal kader/interieur, grote keuze uit Vlaamse keuken, eigen keuze van groentjes en aardappels om uw gerecht zelf compleet te maken. Hele vriendelijke bediening, toch een beetje verwarring omtrent onze reservering, onze keuze van wijn om dan toch nog de verkeerde te krijgen, maar we hadden het te laat gezien. uiteindelijk verrast door een fikse korting op onze rekening, door een actie van Tripadvisor.

Benjamin V.
Van Laethem
Datum restaurantbezoek: 20/01/2018
Benjamin V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We were all, 13 people, still hungry. The porti...

We were all, 13 people, still hungry. The portions were really really small1

Luc V.
Van den Broeck
Datum restaurantbezoek: 12/01/2018
Luc V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Friendly people, good food, nice atmosphere...

Friendly people, good food, nice atmosphere ! Keep it that way !

Margot H.
Houtaar
Datum restaurantbezoek: 04/01/2018
Margot H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

De atmosfeer was goed en het was echt een leuke...

De atmosfeer was goed en het was echt een leuke avond. Het eten was net iets te duur en de prijs kwaliteit klopte niet. Wel was het een gezellige avond!

datum score