Beoordelingen van De Elfde Gebod

159 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
159 beoordelingen
datum score
Delleuse F.
Beoordeeld op: 15/10/2018

Zeer tevreden voor ALLES. Danke Francis Delleus...

Zeer tevreden voor ALLES. Danke Francis Delleuse 192/11 Kellestraat 1150 BRUSSEL

Rodney B.
Beoordeeld op: 11/10/2018
Rodney B. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Friendly staff, good service, great range...

Friendly staff, good service, great range of beer and well cooked food. Wonderful surroundings

mike w.
Beoordeeld op: 09/10/2018
mike w. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon zalig. Lekker gegeten en een super bedie...

Gewoon zalig. Lekker gegeten en een super bediening gehad. Zeer aangenaam om te gaan dineren. Een aanrader.

Mervi K.
Beoordeeld op: 04/10/2018
Mervi K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Food was good and the restaurant is fun. They...

Food was good and the restaurant is fun. They couldn’t find our reservation, although I had an e-mail confirmation of it... We got a table anyways, but it would be good to check why the reservation system doesn’t work.

Barry S.
Beoordeeld op: 30/09/2018
Barry S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Very nice people! Had a great time with 16...

Very nice people! Had a great time with 16 people!

Lars H.
Beoordeeld op: 29/09/2018
Lars H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Service was inacceptable. 3 times did the waite...

Service was inacceptable. 3 times did the waiter manage to mix up our our order (Got wrong food)

Leo v.
Beoordeeld op: 22/09/2018
Leo v. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Great atmospherevand great taste!...

Great atmospherevand great taste!

Marjo H.
Beoordeeld op: 22/09/2018
Marjo H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is een prachtig ingericht cafe-restaurant....

Het is een prachtig ingericht cafe-restaurant. Warm en bijzonder. De dame in de bediening was uiterst vriendelijk en de mosselen smaakten zalig!

Steen
Beoordeeld op: 17/09/2018
Steen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Nice atmosphere and good service....

Nice atmosphere and good service.

Marianne E.
Beoordeeld op: 16/09/2018
Marianne E. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Good food, beers and service...

Good food, beers and service

datum score