Beoordelingen van De Elfde Gebod

482 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
482 beoordelingen
datum score
Jacqueline
Beoordeeld op: 22/02/2020
Jacqueline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

It is a very interesting place to have a drink...

It is a very interesting place to have a drink and aeat a little thing. But I think the I-pads you installed for ordering do not suit to the old interior. I think it is very ugly.

Margreet
Beoordeeld op: 18/02/2020
Margreet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Service 2 persons for whole restaurant...

Service 2 persons for whole restaurant

Geurt Jan
Beoordeeld op: 17/02/2020

Wij zijn afgelopen Zaterdag op bezoek geweest....

Wij zijn afgelopen Zaterdag op bezoek geweest. Dit nadat wij online hadden gereserveerd. De reminder van te voren was erg goed. Alhoewel bij ons de bestelling tweemaal niet goed is gegaan hebben wij in zijn totaliteit niet te klagen. Zonder morren en met veel excuses werden de gebrachte borden weer terug genomen. En hadden wij binnen een korte tijd met wederom excuses het juiste, lekkere eten op tafel. Omdat de tafelmanager het erg vervelend vond hebben wij ook nog een koffie van het huis aangeboden gekregen. Dus al met al. Een geslaagde avond.

Susanne
Beoordeeld op: 16/02/2020
Susanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Good Food and Service. Nice Place to eat....

Good Food and Service. Nice Place to eat.

Roger
Beoordeeld op: 16/02/2020
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Nice food & drinks. Spiritual environment....

Nice food & drinks. Spiritual environment. Very good service.

Wesley
Beoordeeld op: 16/02/2020
Wesley beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Great ambiance and nice people behind the bar...

Great ambiance and nice people behind the bar and very well served by the waitress!

Emmeken
Beoordeeld op: 16/02/2020
Emmeken beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Onvriendelijk personeel, met name de blonde...

Onvriendelijk personeel, met name de blonde 'gastvrouw' met bril. Ook slechte achteraf plek bij tochtige deur.

Pierre
Beoordeeld op: 16/02/2020
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Nice atmosphere, good food. A small glitch...

Nice atmosphere, good food. A small glitch because our reservation was not in the system, although I had received a confirmation. Excellent mussels, nice service.

Bert
Beoordeeld op: 16/02/2020
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten was prima! (Deceptie is de zielige...

Het eten was prima! (Deceptie is de zielige nepslagroom op de wafel.) De hospitality echter ver te zoeken. Een order plaatsen via de iPad past niet bij een gelegenheid als het Ellfde Gebod. Jammer!

Chrismar
Beoordeeld op: 14/02/2020
Chrismar beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig, goede bediening, sfeervolle inrichtin...

gezellig, goede bediening, sfeervolle inrichting, lekker eten

datum score