Beoordelingen van De Elfde Gebod

56 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.0
56 beoordelingen
datum score
MashaChazan
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 18/03/2017
Mashabeveelt dit restaurant aan voor:

Good communication with reservations, cosy...

Good communication with reservations, cosy atmosphere, the service was good, food was delicious and very comfortable location. Eytan Chazan www.businesshealthtreatment.nl

AnnemarieRijs
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 15/03/2017
Annemariebeveelt dit restaurant aan voor:

Het eten was van mindere kwaliteit,...

Het eten was van mindere kwaliteit,

MichaelAirey
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 06/03/2017
Michaelbeveelt dit restaurant aan voor:

Super interior, vriendelijke/vlotte bediening...

Super interior, vriendelijke/vlotte bediening en lekker eten.

JesseBoele van Hensbroek
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 27/02/2017
Jessebeveelt dit restaurant aan voor:

Lekker Vlaams eten en verrukkelijke bieren...

Lekker Vlaams eten en verrukkelijke bieren in de beste omgeving die men zich kan wensen. Letterlijk en figuurlijk een hemels verblijf :-)

Marc V.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 11/02/2017
Marc V.beveelt dit restaurant aan voor:

Nice food, fine atmophere, if i need to find...

Nice food, fine atmophere, if i need to find something to complain, a little bit small table to have dinner. After all, we will return for the good food.

Susan K.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 09/02/2017
Susan K.beveelt dit restaurant aan voor:

Excellent atmosphere, excellent food and wine,...

Excellent atmosphere, excellent food and wine, excellent service.

Hilton hotelLopez
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 05/02/2017
Hilton hotelbeveelt dit restaurant aan voor:

Horrible service.... Why do you take reservatio...

Horrible service.... Why do you take reservations at all? Personell only interested in their own mobile phone, never will return our sent guests here again

Anneke S.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 05/02/2017
Anneke S.beveelt dit restaurant aan voor:

We arrived much to late at the restaurant....

We arrived much to late at the restaurant. It was no problem. That was nice

serge r.
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 25/01/2017
serge r.beveelt dit restaurant aan voor:

The restaurant was very easy to book online. Sp...

The restaurant was very easy to book online. Special wishes for the placing was perfect . Service very friendly and good ! Sure to be recommended.

datum score