Beoordelingen van Brasserie Hobs

47 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
47 beoordelingen
datum score
Lion
Beoordeeld op: 19/05/2019
Lion beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere en eerlijke (verse) keuken. Alles...

Heel lekkere en eerlijke (verse) keuken. Alles homemade. Vriendelijke bediening. Komen terug.

Julia
Beoordeeld op: 15/05/2019
Julia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De gemaakte afspraken werden perfect nagekomen....

De gemaakte afspraken werden perfect nagekomen. Lekker eten. Goede bediening. Goede locatie.

Patrick C.
Beoordeeld op: 13/05/2019
Patrick C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben een feestje gehad en het was lekker...

Wij hebben een feestje gehad en het was lekker en verzorgd eten, een vriendelijke en vlotte bediening in een leuke omgeving met een aangename sfeer.

Kelly
Beoordeeld op: 06/05/2019
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was in orde , we waren met 4 het was...

Alles was in orde , we waren met 4 het was heel lekker 2 grote ontbijte genomen en 2 hobs omeletten

Melissa
Beoordeeld op: 16/03/2019
Melissa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten! Wachttijd was wel iets...

Zeer lekker gegeten! Wachttijd was wel iets langer voor onze grote groep maar zeker een aanrader

lutgard m.
Beoordeeld op: 13/03/2019
lutgard m. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, fijne bediening, goed gelegen....

Lekker eten, fijne bediening, goed gelegen. Top!!

Eline
Beoordeeld op: 25/02/2019
Eline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

lange wachttijden, koud eten, geen brood, zeer...

lange wachttijden, koud eten, geen brood, zeer stressy kelners -- hier komen we niet meer terug

annemie
Beoordeeld op: 09/02/2019
annemie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, prijs/kwaliteit is perfect, leuke...

Lekker eten, prijs/kwaliteit is perfect, leuke sfeer en zeer vriendelijke en goede bediening. Zoals steeds: heel tevreden!

Eddy
Beoordeeld op: 30/12/2018
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

- De ontvangst. - Vriendelijkheid, je kan...

- De ontvangst. - Vriendelijkheid, je kan wel merken het is verschil tussen vast en tijdelijk personeel. - Bediening was in orde (ook hier verschil tussen vast en tijdelijk). - Tot slot: meer dan gewoon tevreden, als je bedenkt dat het over 50 personen ging .

jolien
Beoordeeld op: 11/12/2018
jolien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en gezellig restaurant, Klein minpunt...

Lekker en gezellig restaurant, Klein minpunt de tafels staan nogal dicht bij elkaar

datum score