Beoordelingen van Roest

691 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
691 beoordelingen
datum score
Nancy
Beoordeeld op: 16/10/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Very nice and cosy restaurant, friendly staff...

Very nice and cosy restaurant, friendly staff and good food.

Christine
Beoordeeld op: 14/10/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel, lekker eten,mooie locati...

Vriendelijk personeel, lekker eten,mooie locatie

Christophe
Beoordeeld op: 13/10/2019
Christophe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

It was good, very cool place !...

It was good, very cool place !

Natacha
Beoordeeld op: 12/10/2019
Natacha beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten. Leuke inrichting zonder overdre...

Lekker gegeten. Leuke inrichting zonder overdreven hip te zijn. Akoestiek kan wat beter, in een vol restaurant is het er nogal lawaaierig. En hou er rekening mee dat de tafels dubbel geboekt worden. Als je vroeg komt eten, kan je niet tot 22.00 uur aan de tafel blijven zitten....

Dorien
Beoordeeld op: 12/10/2019
Dorien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening en lekker eten, het was top!...

Goede bediening en lekker eten, het was top!

An
Beoordeeld op: 12/10/2019
An beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke bediening Zeebaars was super lekke...

Vriendelijke bediening Zeebaars was super lekker! minpuntje : reservatie om 20u30, tafel pas vrij om 21u30. geste in de vorm van een koffietje van de zaak had dit kunnen verzachten ... tipje face-liftje voor de menu kaart

Isabel
Beoordeeld op: 11/10/2019
Isabel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

The food was very good....

The food was very good.

Nathalie
Beoordeeld op: 11/10/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Excellent food & service...

Excellent food & service

Nick
Beoordeeld op: 09/10/2019
Nick beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Very cosy, got to pick our own table amongst...

Very cosy, got to pick our own table amongst the reserved ones, this is a great +! Service was great

Kirsten
Beoordeeld op: 07/10/2019
Kirsten beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Great food and ambiance...

Great food and ambiance

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in