Beoordelingen van Roest

551 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
551 beoordelingen
datum score
Frederic C.
Beoordeeld op: 23/03/2019
Frederic C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en een mooi kader. Zeer vriendelijk...

Lekker eten en een mooi kader. Zeer vriendelijk personeel!

Ann M.
Beoordeeld op: 23/03/2019
Ann M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Heel lekkere gerechten, gezellig ingericht,...

Heel lekkere gerechten, gezellig ingericht, ook kindvriendelijk en leuke bediening. Was perfect om 18 de verjaardag van oudste zoon te vieren

Alina
Beoordeeld op: 20/03/2019
Alina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

It’s was amazing. As always. Thank u so much...

It’s was amazing. As always. Thank u so much

Kristof V.
Beoordeeld op: 20/03/2019
Kristof V. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Good food, but to loud environment....

Good food, but to loud environment.

Iris
Beoordeeld op: 20/03/2019
Iris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Een gezellig avondje in Roest met heel lekker...

Een gezellig avondje in Roest met heel lekker eten en attente bediening. Alleen op het einde duurde het even voor we konden afrekenen maar de zaak zat dan ook stampvol. En een knabbeltje bij de aperitief zou welkom zijn. Er stond ook niets op de kaart dat daarvoor kon dienen. Maar verder heel tevreden.

Sebastian
Beoordeeld op: 18/03/2019
Sebastian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten voor democratische prijzen. Leuk...

Lekker eten voor democratische prijzen. Leuk interieur.

Sonja S.
Beoordeeld op: 17/03/2019
Sonja S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

The interieur is very good looking, for example...

The interieur is very good looking, for example the floor. The prices are a bit high, but the food is very good.

Jeroen V.
Beoordeeld op: 16/03/2019
Jeroen V. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Nice food, kind people, cosy place. What more...

Nice food, kind people, cosy place. What more do need? :)

Roger
Beoordeeld op: 12/03/2019
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Supervriendelijke bediening en de beste garnaal...

Supervriendelijke bediening en de beste garnaalkroketten.

Laura
Beoordeeld op: 11/03/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Very satisfied, although it took awhile before...

Very satisfied, although it took awhile before we our table was cleared and we received our drinks. But overall: very nice place and delicious food. Will come again!

datum score