Beoordelingen van Flaneur

73 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
73 beoordelingen
datum score
Jense
Beoordeeld op: 10/08/2018
Jense beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De spaghetti was uitstekend (aan een voordelige...

De spaghetti was uitstekend (aan een voordelige prijs), maar de crème catalane kon beter.

Kristof
Beoordeeld op: 02/08/2018

Wij hadden gereserveerd voor een lunch om 12u00...

Wij hadden gereserveerd voor een lunch om 12u00 dat bevestigd werd. Wij kwamen aan en het restaurant was helemaal gesloten. We hebben 15 minuten gewacht maar er kwam niemand opdagen. Heel spijtig.

Iris
Beoordeeld op: 29/06/2018
Iris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede service, goed eten...

Goede service, goed eten

Priscilla
Beoordeeld op: 27/06/2018
Priscilla beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Lekkere spaghetti en top bediening !...

Lekkere spaghetti en top bediening !

Stencap@outlook.vom C.
Beoordeeld op: 24/06/2018
Stencap@outlook.vom C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben zeer lekker gegeten en een goede...

We hebben zeer lekker gegeten en een goede service verkregen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Tess
Beoordeeld op: 10/06/2018
Tess beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel vriendelijk persoonlijk en heerlijke sfeer...

Heel vriendelijk persoonlijk en heerlijke sfeer!

Kaatje
Beoordeeld op: 03/06/2018
Kaatje beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super bediening! Zalig eten!...

Super bediening! Zalig eten!

Raf
Beoordeeld op: 02/06/2018
Raf beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super lekker en gezellig ! Enkel spijtig dat...

Super lekker en gezellig ! Enkel spijtig dat de menu anders was.

Kristel
Beoordeeld op: 23/05/2018
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk kader. Kwalitatieve gerechten, fijne bedie...

Leuk kader. Kwalitatieve gerechten, fijne bediening. Koffie(minder van kwaliteit) en het brood bij het eten mag iets meer aangepast zijn aan de Italiaans getinte gerechten(dus liever ciabatta en geen voorverpakte potjes Becel boter).

Rudy V.
Beoordeeld op: 13/05/2018
Rudy V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijkheid, kwaliteit van de maaltijd....

Vriendelijkheid, kwaliteit van de maaltijd. Locatie is goed gelegen. Enkel misschien iets meer keuze op de kaart.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in