Beoordelingen van Restaurant Franq

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Edith
Beoordeeld op: 19/10/2019
Edith beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie locatie, vriendelijk personeel en lekker...

Mooie locatie, vriendelijk personeel en lekker eten. We vonden het wel jammer dat het eerste gerecht al geserveerd werd voor ons aperitief op was. Mijn echtgenoot heeft zelfs nog gauw voor het tweede gerecht zijn drankje opgedronken.

Roger
Beoordeeld op: 17/10/2019
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zeer vriendelijke bediening en attent zeer...

zeer vriendelijke bediening en attent zeer fijne gerechten enkel een beetje weinig voor de centen dat het kost, desalniettemin zeer fijne keuken.

Frank
Beoordeeld op: 16/10/2019
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Alles was subliem. De setting, de bediening...

Alles was subliem. De setting, de bediening was top en professioneel en het eten subliem. We zagen achteraf pas dat de zaak een ster had die ze dubbel en dik verdienen. Een aanrader voor iedereen die houdt van exclusiviteit.

TINNE
Beoordeeld op: 15/10/2019
TINNE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was een super ontvangst en lekker eten....

Het was een super ontvangst en lekker eten. Echt top! Een heel mooi en trendy interieur.

Alex
Beoordeeld op: 08/10/2019
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het is en blijft een aanrader - vooral ook...

Het is en blijft een aanrader - vooral ook omdat er de maandag weinig goede / betere restaurants open zijn.

RUDI
Beoordeeld op: 08/10/2019
RUDI beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Zeer lekker eten, zeer goede service. Slecht...

Zeer lekker eten, zeer goede service. Slecht één minpuntje : onze klant bestelde een dubbele cappucino maar deze was eerder koud. ONMIDDELLIJK kreeg hij echter een andere, waarvoor dank. Met vriendelijke groeten, Rudi Van Uffelen.

Marcel
Beoordeeld op: 06/10/2019
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Een zeer lekker en creatief menu met krachtige...

Een zeer lekker en creatief menu met krachtige smaken en de aangepaste wijnen waren top!

Tom
Beoordeeld op: 06/10/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Super lekker eten en top bediening....

Super lekker eten en top bediening.

Michel
Beoordeeld op: 28/09/2019
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Overweldigend zowel het eten ( hebben menu...

Overweldigend zowel het eten ( hebben menu genomen) als het kader Het was onze tweede keer in enkele maanden . Zal zeker niet de laatste Kerr zijn

Philippe
Beoordeeld op: 11/09/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooi kader, lekker eten en vriendelijke bedieni...

Mooi kader, lekker eten en vriendelijke bediening

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in