Beoordelingen van Restaurant Franq

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Gust
Beoordeeld op: 20/02/2020
Gust beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

top...

top

Roland
Beoordeeld op: 20/02/2020
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Uitstekend eten, goede en vriendelijke ontvangs...

Uitstekend eten, goede en vriendelijke ontvangst en bediening, alles prima.

Rita
Beoordeeld op: 17/02/2020
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke bediening, rustig tafelen is mogel...

Vriendelijke bediening, rustig tafelen is mogelijk zodat een gesprek met je tafelgenoot mogelijk is !

martine
Beoordeeld op: 14/02/2020
martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk onthaal en bediening. Mooi...

Heel vriendelijk onthaal en bediening. Mooi interieur. Zeer lekker gegeten. Mooi servies. Alles naar wens. We hebben het lunch menu genomen met extra dessert.

Peter
Beoordeeld op: 11/02/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Prima eten, prima bediening, goede sfeer...

Prima eten, prima bediening, goede sfeer

marcel
Beoordeeld op: 07/02/2020
marcel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

attente ontvangst.leuk kader en fantastisch...

attente ontvangst.leuk kader en fantastisch eten

Paul
Beoordeeld op: 06/02/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De service was perfect de wijn ook.De gerechten...

De service was perfect de wijn ook.De gerechten zijn veel te duur voor wat op je bord krijgt.

Beoordeeld op: 03/02/2020
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

goede persoonlijke service. uitstekend eten....

goede persoonlijke service. uitstekend eten. fraaie ambiance

Katrien
Beoordeeld op: 31/01/2020
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker lunchmenu! Rustige omgeving. Alleen:...

Lekker lunchmenu! Rustige omgeving. Alleen: cafe glace iets te zwaar/groot

Eric
Beoordeeld op: 31/01/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Eerste bezoek. Uitstekende keuken, verfijnde...

Eerste bezoek. Uitstekende keuken, verfijnde en originele gerechten. Voorkomende en attente bediening, correct wijnadvies. Hogere prijsklasse, niet onverwacht, maar correct voor de geboden kwaliteit, dus prijs/kwaliteit OK. Geen probleem om 1 kaasgerecht te delen met twee. Bijzonder tevreden met de ervaring dus, we vertellen het voort. Minst geapprecieerd gerecht: de tarte tatin 2.0, iets te modern van het origineel af. Wijnselectie aan de prijzige kant, maar drank wordt standaard duur op de restaurantrekening. Zoals altijd suggereer ik om een forfait te voorzien voor water à volonté, al was de fles niet echt duur (7 EUR). Kortom: doe zo voort, en als we iets te vieren hebben, komen we terug.

datum score