Beoordelingen van Restaurant Franq

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Dirk
Beoordeeld op: 02/10/2018
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De lunchmenu is één van de beste deals prijs...

De lunchmenu is één van de beste deals prijs kwaliteit die je in Antwerpen kan vinden. Een ster waard!

Liliane D.
Beoordeeld op: 12/10/2018
Liliane D. beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Het was TOP van begin tot einde, zeker voor...

Het was TOP van begin tot einde, zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijke bediening. Hou dit zeker vast. Tot ziens!!

Valerie V.
Beoordeeld op: 18/10/2018
Valerie V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prachtig kader, voortreffelijke service, uitmun...

Prachtig kader, voortreffelijke service, uitmuntende keuken! Bijkomende handigheid: private parking in directe nabijheid.

Tom
Beoordeeld op: 19/10/2018
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prachtig kader,zeer lieve vriendelijke bedienin...

Prachtig kader,zeer lieve vriendelijke bediening.De hapjes bij het aperitief zeer lekker.Voor en hoofdgerecht origineel en licht. Om nog te doen

Chris d.
Beoordeeld op: 21/10/2018
Chris d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte reservatie en afspraken voor de keuze...

Vlotte reservatie en afspraken voor de keuze van het menu, zeer vriendelijk personeel en heel verfijnde keuken.

Jan
Beoordeeld op: 21/10/2018
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Uitstekende, verrassende en mooi gepresenteerde...

Uitstekende, verrassende en mooi gepresenteerde lichte gerechten ! Fijne bediening . Iets te luide lounge muziek in het restaurant waar ook tassentabouretjes niet zouden mogen ontbreken. Prachtige inrichting en inkomhal.

Luc
Beoordeeld op: 23/10/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Uitstekende bediening en bijzonder fijne keuken...

Uitstekende bediening en bijzonder fijne keuken.

Mia
Beoordeeld op: 24/10/2018

Wij hadden voor een groep van 20 personen geres...

Wij hadden voor een groep van 20 personen gereserveerd in de bar. Alles was prima in orde en het personeel super vriendelijk Verschillende dames van onze groep hadden reeds in het restaurant gedineerd en waren heel tevreden.

placeholder
Paul
Beoordeeld op: 27/10/2018
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Héérlijke keuken vol geraffineerde smaakjes...

Héérlijke keuken vol geraffineerde smaakjes die ons aangenaam verrast hebben. De ontvangst kon niet beter, vriendelijke en persoonlijke aanpak met veel aandacht voor de wensen van de klanten. Zeer warm aanbevolen ! Prima wijnkeuze, zeker onze Nero d' Avola.

Dirk
Beoordeeld op: 29/10/2018
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk en gediens...

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk en gedienstige service. We komen zeker terug!!!!!Doe zo verder!!!!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in