Beoordelingen van Restaurant Franq

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
datum score
Gerda
Beoordeeld op: 11/08/2019
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Onprofessionele bediening, niet ster waardig. G...

Onprofessionele bediening, niet ster waardig. Gerechten niet sterwaardig en 1 persoon rauwe vis gekregen wat personeel beaamde en zich verontschuldigde..personeel heeft absoluut geen feeling voor een sterrenrestaurant te zijn, voor brasserie OK Hotel daarentegen top in orde en ontbijt ook super

joel
Beoordeeld op: 16/02/2019
joel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Prijs/kwaliteit niet ok, ondermaats hoofdgerech...

Prijs/kwaliteit niet ok, ondermaats hoofdgerecht ; een sterrenrestaurant onwaardig

Merel
Beoordeeld op: 22/12/2019
Merel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een teleurstellende ervaring. Niveau van de...

Een teleurstellende ervaring. Niveau van de gerechten wat ons betreft geen ster waard. Ook de bediening was rommelig, en leek weinig betrokken. Ambiance ongezellig.

Frederik
Beoordeeld op: 23/02/2019

Prijs/kwaliteit was het eten onvoldoende: droog...

Prijs/kwaliteit was het eten onvoldoende: droog, zout, bediening niet in één keer. Bediening onvoldoende stijlvol in verhouding tot kader.

Kristel
Beoordeeld op: 10/02/2019
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Bediening niet geweldig. Geen voorstelling...

Bediening niet geweldig. Geen voorstelling van hapjes/gerechten... water moesten we zelf inschenken. Wel mooi kader.

Paul
Beoordeeld op: 06/02/2020
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De service was perfect de wijn ook.De gerechten...

De service was perfect de wijn ook.De gerechten zijn veel te duur voor wat op je bord krijgt.

Luc
Beoordeeld op: 16/11/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Geweldig...

Geweldig

Olivier
Beoordeeld op: 08/08/2019
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

- menukeuze niet echt gevarieerd genoeg noch...

- menukeuze niet echt gevarieerd genoeg noch bepaald aantrekkelijk - duur voor wat het is - kleine porties - wijnkelner niet van niveau die men mag verwachten van een restaurant met 1 Michelin Ster

Rik
Beoordeeld op: 27/10/2019
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De gerechten in het menu zijn verfijnd, modern,...

De gerechten in het menu zijn verfijnd, modern, en behoorlijk goed, wel in te KLEINE porties

Jan
Beoordeeld op: 22/07/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prachtig kader, schitterend eten, super vriende...

Prachtig kader, schitterend eten, super vriendelijke bediening, MAAR wat een verschrikkelijke akoestiek in het restaurant. Een normaal gesprek wordt bijna onmogelijk, alles galmt. Dringende akoestische verbetering is nodig om deze zaak op het niveau van al de rest te brengen.

datum score