Beoordelingen van Restaurant Franq

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Gerda
Beoordeeld op: 11/08/2019
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Onprofessionele bediening, niet ster waardig. G...

Onprofessionele bediening, niet ster waardig. Gerechten niet sterwaardig en 1 persoon rauwe vis gekregen wat personeel beaamde en zich verontschuldigde..personeel heeft absoluut geen feeling voor een sterrenrestaurant te zijn, voor brasserie OK Hotel daarentegen top in orde en ontbijt ook super

joel
Beoordeeld op: 16/02/2019
joel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Prijs/kwaliteit niet ok, ondermaats hoofdgerech...

Prijs/kwaliteit niet ok, ondermaats hoofdgerecht ; een sterrenrestaurant onwaardig

Frederik
Beoordeeld op: 23/02/2019

Prijs/kwaliteit was het eten onvoldoende: droog...

Prijs/kwaliteit was het eten onvoldoende: droog, zout, bediening niet in één keer. Bediening onvoldoende stijlvol in verhouding tot kader.

Kristel
Beoordeeld op: 10/02/2019
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Bediening niet geweldig. Geen voorstelling...

Bediening niet geweldig. Geen voorstelling van hapjes/gerechten... water moesten we zelf inschenken. Wel mooi kader.

Olivier
Beoordeeld op: 08/08/2019
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

- menukeuze niet echt gevarieerd genoeg noch...

- menukeuze niet echt gevarieerd genoeg noch bepaald aantrekkelijk - duur voor wat het is - kleine porties - wijnkelner niet van niveau die men mag verwachten van een restaurant met 1 Michelin Ster

karin
Beoordeeld op: 26/02/2019
karin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Op zich was het eten over het algemeen wel...

Op zich was het eten over het algemeen wel lekker, ook de menu werd vlot aangepast naar allergieën. Ook werd het terras zonder morren klaar gezet, toen we buiten wilden zitten. Paar kleine minpuntjes: de saus werd in kokend heet potje op tafel gezet, en niet op bord gegoten (achteraf gecorrigeerd door de maitre), de kazen werden niet genoemd (achteraf gecorrigeerd door de maitre), ondanks vernoemen verjaardag, geen kleine attentie, ...ook geen wijnarrangement voor forfaitaire prijs bij de menu. Beetje veel hotelrestaurant, en ietsje te bescheiden in sterallures.

Sandra
Beoordeeld op: 17/01/2019
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke bediening en dito gerechtjes....

Leuke bediening en dito gerechtjes.

PHILIP
Beoordeeld op: 13/01/2019
PHILIP beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en verfijnd eten, gezellig kader,vriende...

Lekker en verfijnd eten, gezellig kader,vriendelijke bediening.

Philippe
Beoordeeld op: 11/09/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooi kader, lekker eten en vriendelijke bedieni...

Mooi kader, lekker eten en vriendelijke bediening

Dirk
Beoordeeld op: 08/08/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Restaurant Franq was voor ons nieuw. Uitstekend...

Restaurant Franq was voor ons nieuw. Uitstekend gegeten en puike bediening. Hier komen we zeker nog terug.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in