Beoordelingen van Gojo

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Manassé M.
Beoordeeld op: 06/04/2019
Manassé M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het vlees mocht wat meer gekruid worden dus...

Het vlees mocht wat meer gekruid worden dus wat straffer vooral voor de lam de kip was goed. Er mankeerden verschillende dingen die we wouden bestellen, eerst drankjes dan 2 bijgerechten.

John
Beoordeeld op: 31/03/2019
John beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Goede sfeer - goede vriendelijke bediening...

Goede sfeer - goede vriendelijke bediening (veel info) - lekker eten ! Gezellig.

placeholder
Bart
Beoordeeld op: 26/03/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen

Zeer fijne ervaring, wij komen terug

De keuken is eens iets helemaal anders. Food sharing, injeras, leuke gerechten, veggie opties... lekkere cocktails en wijntjes. Leuk kader en enthousiaste bediening. Een aanrader!!

placeholder
Bart
Beoordeeld op: 26/03/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen

Zeer fijne ervaring, wij komen terug

De keuken is eens iets helemaal anders. Food sharing, injeras, leuke gerechten, veggie opties... lekkere cocktails en wijntjes. Leuk kader en enthousiaste bediening. Een aanrader!!

joost
Beoordeeld op: 25/03/2019
joost beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We kwamen voor ethiopisch eten en dat is top...

We kwamen voor ethiopisch eten en dat is top voor de liefhebbers, zeer vriendelijke bediening incl onze 'lastige' verwachtingen mbt vegetarische en vegan varianten, heel gezellig kader, kortom heel geslaagde avond

Eddy
Beoordeeld op: 24/03/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heerlijk eten, gezellig interieur en vriendelij...

Heerlijk eten, gezellig interieur en vriendelijke bediening. Wij gaan terug!

Yves G.
Beoordeeld op: 24/03/2019
Yves G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was een culinaire beveling om de verrassing...

Het was een culinaire beveling om de verrassingsmenu te nemen zonder te weten wat er zou komen.

Lien
Beoordeeld op: 15/03/2019
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We hebben genoten van het lekkere eten en de...

We hebben genoten van het lekkere eten en de aangename service. Naast de leuke ervaring zijn de mojito's zeker de moeite waard!

Diana K.
Beoordeeld op: 15/03/2019
Diana K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk, ontzettend gezellig interieur. Leuk...

Heerlijk, ontzettend gezellig interieur. Leuk concept!

Mounia
Beoordeeld op: 08/03/2019
Mounia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De serveerster was onvriendelijk en gaf bij...

De serveerster was onvriendelijk en gaf bij niets uitleg. Onze eerste ervaring bij gojo was dus niet super in de zin dat we er maar bij zaten zonder te weten of we goed gekozen hadden of er ook nog groenten apart konden genomen worden en vooral heel lang gewacht voor dessertenkaart. Jammer.

datum score