Beoordelingen van Murni

246 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
246 beoordelingen
datum score
Laura
Beoordeeld op: 16/07/2020
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker, vriendelijke bediening!...

Super lekker, vriendelijke bediening!

Kim
Beoordeeld op: 16/07/2020
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Trendy kader, lekker en gezond eten, mooi gepre...

Trendy kader, lekker en gezond eten, mooi gepresenteerd, verzorgd, top!

Greet
Beoordeeld op: 16/07/2020
Greet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ondanks de corona-maatregelen en we met meer...

Ondanks de corona-maatregelen en we met meer waren dan voorzien, konden we toch een plaatsje krijgen in de tuin. Prima en zeer klantvriendelijk opgelost.

Sarah
Beoordeeld op: 13/07/2020
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Alles was goed, eten was lekker, vriendelijk...

Alles was goed, eten was lekker, vriendelijk personeel en heel goede koffie.

Caroline
Beoordeeld op: 10/07/2020
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Smaakvolle en gezonde gerechten in een prachtig...

Smaakvolle en gezonde gerechten in een prachtig kader. Aanrader.

Inge
Beoordeeld op: 10/07/2020
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Originele, gezonde en smaakvolle gerechten. Lek...

Originele, gezonde en smaakvolle gerechten. Lekker!

Gerd
Beoordeeld op: 09/07/2020
Gerd beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Jammer genoeg mochten we niet buiten zitten....

Jammer genoeg mochten we niet buiten zitten. Kalkoenburger met speltbroodje lekker. Mijn tafelgenoot vond de humus en de falafel niet gekruid en vrij smaakloos. Shakshuka lekker en warm en de zoete aardappelfriet ook lekker voor erbij. Paar lekkere sausjes. Personeel was snel, maar een lach kon er niet af. Niet sympathiek dus, jammer. Heel luidruchtig ook binnen van geroezemoes. Toch lekker en voedzaam gegeten.

Eliz
Beoordeeld op: 09/07/2020
Eliz beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Teleurgesteld van de avocado toast. Die had...

Teleurgesteld van de avocado toast. Die had ik al eerder besteld en het was puur genieten. Nu was het beleg zeer mager (bijna geen avocado), veel te duur voor wat het was. De droge brownie viel ook tegen. Jammer!

Katty
Beoordeeld op: 09/07/2020
Katty beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

zeer vriendelijk onthaal alle veiligheidsmaatre...

zeer vriendelijk onthaal alle veiligheidsmaatregelen worden strikt opgevolgd leuk bedacht dat het menu ineens de onderlegger wordt Ik heb lekker gegeten en had een zeer veilig gevoel tijdens mijn bezoek

Freija
Beoordeeld op: 03/07/2020
Freija beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was weer super lekker zoals verwacht...

Het eten was weer super lekker zoals verwacht en de bediening was ook tip top in orde. Enkel wel jammer dat de akoestiek van het pand niet aangenaam werd toen de ruimte voller en voller liep. We zijn onze wijn verder gaan opdrinken na het eten op het terras omdat het echt iets te luidruchtig werd en we elkaar nog maar moeilijk konden verstaan.

datum score