Beoordelingen van Murni

246 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
246 beoordelingen
datum score
Coby
Beoordeeld op: 12/04/2019
Coby beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was heell goed,en heel vriendelijk personee...

Het was heell goed,en heel vriendelijk personeel,we komen terug.

Veronique
Beoordeeld op: 12/04/2019
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten en kader waren super, de bediening...

Het eten en kader waren super, de bediening niet onvriendelijk maar eerder klungelig en amateuristisch...

Mieke
Beoordeeld op: 12/04/2019
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

rode wijn was zeer warm, bijna gluwein, we...

rode wijn was zeer warm, bijna gluwein, we hebben dit aan ober gemeld maar kregen daar een simpele reactie: Tja, we weten het, de rode wijn staat in de veranda en daar staat nu de zon op....duh... Het eten volgde ook meteen nadat we onze aperiteif gekregen hadden, alles leek snel te moeten gaan hoewel er voldoende tafels vrij waren om nieuwe gasten te ontvangen. Jammer want onze gezellige donderdagavond werd zo een hectische donderdagavond. Zeer mooi kader wel en leuk aanbod.

Wendy
Beoordeeld op: 12/04/2019
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was zeer lekker, zeer vers en de bedie...

Het eten was zeer lekker, zeer vers en de bediening was top. Er was een nieuwe vrouw die de ontvangst deed, zij was een zeer speciaal persoon die niet echt vertrouwen uitstraalt. Haar opmerkingen waren ongepast.

Stefanie
Beoordeeld op: 14/04/2019
Stefanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk personeel , aangename omgeving...

Vriendelijk personeel , aangename omgeving en zeer lekker eten!

Steve
Beoordeeld op: 15/04/2019
Steve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

TOP bediending. LEUK kader FANTASTISCHE menukaa...

TOP bediending. LEUK kader FANTASTISCHE menukaart. Alle allergenen enorm goed aangeduid

Rebecca
Beoordeeld op: 18/04/2019
Rebecca beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eten was (h)eerlijk en bediening gemoedelijk...

Eten was (h)eerlijk en bediening gemoedelijk en correct. Aangename sfeer, interieur stijlvol maar toch ook gezellig.

Joke
Beoordeeld op: 20/04/2019
Joke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was superlekker, de bediening heel vriendel...

Het was superlekker, de bediening heel vriendelijk, een gezellige en leuke setting, top!

Eddy
Beoordeeld op: 20/04/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit van eten en drinken ok. Mooi,...

Prijs/kwaliteit van eten en drinken ok. Mooi, aangenaam interieur. Terrassen in aanbouw veel belovend.

Annelies
Beoordeeld op: 21/04/2019
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker healthy food!! Een aanrader!...

Super lekker healthy food!! Een aanrader!

datum score