Beoordelingen van Murni

246 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
246 beoordelingen
datum score
Astrid
Beoordeeld op: 15/06/2020

Super onbeleefde, klantonvriendelijke bediening...

Super onbeleefde, klantonvriendelijke bediening, door de oudere dame die op dat moment aan het werken was.

Giebens
Beoordeeld op: 01/07/2020
Giebens beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

-de bediening was niet echt vriendelijk & kon...

-de bediening was niet echt vriendelijk & kon niet op alle vragen antwoorden -in de viscurry zaten enkel droge garnalen en enkele stukjes inktvis maar verder niets van vis

Hilde
Beoordeeld op: 23/06/2020

Om 18u k9nden we geen van beiden ete...

Om 18u k9nden we geen van beiden ete

Beoordeeld op: 18/06/2020

Helaas was de bediening slecht, 50min moeten...

Helaas was de bediening slecht, 50min moeten wachten op ons eerste drankje en de serveester zelf moeten roepen om iets op te nemen. We hadden de menu genomen, eerst werd alles op tafel geserveerd en dan hebben we zelf bestek en borden moeten vragen wat heel jammer is als het eten staat koud

Ingrid
Beoordeeld op: 12/06/2019

Wij kwamen voor het Nordic breakfast en dit...

Wij kwamen voor het Nordic breakfast en dit konden we niet krijgen omdat er geen gerookte zalm was ( en dit om 9 u )Een teleurstelling!!!

Julie
Beoordeeld op: 16/05/2019
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De bediening was traag en hoorbaar gestresseerd...

De bediening was traag en hoorbaar gestresseerd omdat ze er alleen voor stond. Beiden bestelden we een advocado toast met gepocheerd ei. De avocado, die een soort van zure spread was zonder enige structuur en weinig “puur” stelde niet veel voor. Het ei was niet gepocheerd maar volledig hard gekookt. Drankjes lieten op zich wachten en werden verwisseld met een andere tafel. We bestelden nog pannenkoeken,die volledig rauw waren vanbinnen. Na al het voorgaande door de vingers te zien, hebben we dit onmiddellijk gemeld. We kregen nieuwe pannekoekjes die beduidend kleiner en platter waren en hun prijs niet waard! Al een aantal keren bij jullie komen lunchen, eten en jullie telkens aanbevolen bij vrienden en familie, was dit echt een zware teleurstelling!!!

Luc
Beoordeeld op: 14/05/2019

Mijn hond was niet welkom, hoewel dat nergens...

Mijn hond was niet welkom, hoewel dat nergens aangegeven is. Er werd een uitzondering gemaakt omdat ik gereserveerd had maar dat neemt het gevoel niet weg dat je niet welkom bent. Eten heel gewoontjes, prijzen absurd. €5 voor een halve liter water.

Nathalie
Beoordeeld op: 03/05/2019

Er kan geen water op kamertemperatuur geserveer...

Er kan geen water op kamertemperatuur geserveerd worden. Daarom betaal je zes euro voor water als je geen koud water wil: 3 euro voor een flesje Panna en 3 euro voor een tas water uit de machine (zonder theezakje). Water uit de kraan mogen ze niet serveren. Absurd en engdenkend.

Nadine
Beoordeeld op: 02/09/2019
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij hadden gereserveerd op zondag 1/9 om 11u. W...

Wij hadden gereserveerd op zondag 1/9 om 11u. We hadden 2 kokosyoghurts besteld en 2 gekookte eitjes. Eitjes ok, maar er werden 2 yoghurts op tafel gezet zonder commentaar. Het bleken gewone yoghurts te zijn. Ik heb een lactose allergie en kan dus echt geen gewone yoghurt eten. Toen ik het proefde, heb ik gevraagd waarom ik geen kokosyoghurt had gekregen. "Er is een foutje gebeurd in de keuken. Ze zijn nu kokosyoghurt gaan halen." Om 12u15 kreeg ik een kokosyoghurt gepresenteerd … en mijn dochter (die haar gewone yoghurt wel al had opgegeten) ook nog eens en eitjes ook nog eens … ??! Er werden geen excuses aangeboden, geen koffie "on the house", niets, ook geen excuses omdat het zo lang geduurd had. Beneden alles !!

Isabel
Beoordeeld op: 13/06/2019
Isabel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Portie was schandalig klein en verschrikkelijk...

Portie was schandalig klein en verschrikkelijk duur.

datum score