Beoordelingen van Yam Thai

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Patrick
Beoordeeld op: 15/10/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Top.... Perfecte service en top eten...!!!...

Top.... Perfecte service en top eten...!!!

Lien
Beoordeeld op: 14/10/2019
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zoals steeds heel gezellig en lekker!...

Zoals steeds heel gezellig en lekker!

Raf.
Beoordeeld op: 14/10/2019
Raf. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heerlijk gegeten, al was het gebruikelijke...

Heerlijk gegeten, al was het gebruikelijke gerecht (Chicken lemon gras) veranderd :)

Bart
Beoordeeld op: 14/10/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Top gerechtjes, aangenaam kader en zéér vriende...

Top gerechtjes, aangenaam kader en zéér vriendelijke bediening. Aanrader op alle vlakken!

Sabrina
Beoordeeld op: 13/10/2019
Sabrina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Al meerdere keren superlekker gaan eten, vriend...

Al meerdere keren superlekker gaan eten, vriendelijke bediening, gezellige sfeer, kortom iets om telkens terug te keren!

Ester
Beoordeeld op: 13/10/2019
Ester beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super lekker gegeten!...

Super lekker gegeten!

Mario
Beoordeeld op: 13/10/2019
Mario beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten zoals altijd uitstekend, bediening...

Het eten zoals altijd uitstekend, bediening vriendelijk en behulpzaam,leuke nieuwe menukaart.

Natasha
Beoordeeld op: 06/10/2019
Natasha beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten maar de muziek was naar mijn Mening...

Lekker eten maar de muziek was naar mijn Mening veel te hard en niet geschikt voor een gezellig maaltijd. Spijtig

Oscar
Beoordeeld op: 06/10/2019
Oscar beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was fantastisch lekker, top thais...

Het was fantastisch lekker, top thais

Delphine
Beoordeeld op: 06/10/2019
Delphine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekkere pad Thai en rode curry met beef!...

Superlekkere pad Thai en rode curry met beef!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in