Beoordelingen van Bohm En Berkel

85 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
85 beoordelingen
datum score
Ghislaine
Beoordeeld op: 09/03/2020
Ghislaine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Sinds vorige zomer is Bohm&Berkel mijn favoriet...

Sinds vorige zomer is Bohm&Berkel mijn favoriete stek, dus vierde ik ook mijn verjaardag bij jullie! Mijn familie was in de wolken, heerlijk gegeten en vriendelijk bediend.Mijn liefje, wat wil je nog meer?

marleen
Beoordeeld op: 09/03/2020
marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, heel lekker eten. Mooi...

Vriendelijke bediening, heel lekker eten. Mooi interieur.

jeannine
Beoordeeld op: 03/03/2020
jeannine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellige sfeer! Aangename, aandachtige bedieni...

Gezellige sfeer! Aangename, aandachtige bediening en niet te vergeten, lekkere gerechten, heerlijk wijntje! een aanrader!

Roger
Beoordeeld op: 02/03/2020
Roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gevarierde kaart. Vriendelijke en professionele...

Gevarierde kaart. Vriendelijke en professionele bediening, Tof interieur op een aangename locatie!

Hugo
Beoordeeld op: 02/03/2020
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en bediening. Lekker...

Vriendelijke ontvangst en bediening. Lekker gegeten. Op de kaart staan nog zaken die we graag eens zouden proberen. Gaan zeker terug.

Viviane
Beoordeeld op: 26/02/2020
Viviane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke en attente bediening! Erg...

Zeer vriendelijke en attente bediening! Erg lekker en verzorgd. En een bijkomend pluspunt: beperkte kaart geeft ook meer garantie op de versheid!

ARMAND
Beoordeeld op: 26/02/2020
ARMAND beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig - vriendelijke service - lekker gegete...

Gezellig - vriendelijke service - lekker gegeten, dus tevreden.

Anouk
Beoordeeld op: 21/02/2020
Anouk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was een culinair verwen festijn, zo’n Vegan...

Het was een culinair verwen festijn, zo’n Vegan night smaakt naar meer. Dus zeker voor herhaling vatbaar.

Verdonck
Beoordeeld op: 10/02/2020
Verdonck beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekend familiefeest. Apart in het zaaltje...

Uitstekend familiefeest. Apart in het zaaltje achteraan met 25 man. Hartelijk onthaal, professionele service, uitstekende keuken. Last but not least, voldoende flexibiliteit. Niet onbelangrijk met 'last minute' afwezigen door ziekte en reisproblemen (storm).

rudolf
Beoordeeld op: 10/02/2020
rudolf beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een uitmuntend kader Perfecte bediening Inspire...

Een uitmuntend kader Perfecte bediening Inspirerende menukaart

datum score