Beoordelingen van Bohm En Berkel

198 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
198 beoordelingen
datum score
stefan
Beoordeeld op: 14/12/2019
stefan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en gezellige sfeer!...

Lekker eten en gezellige sfeer!

Marleen
Beoordeeld op: 14/12/2019
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima service en lekker gegeten...

Prima service en lekker gegeten

Norlock
Beoordeeld op: 11/12/2019
Norlock beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellent food, kind staff, fast service, and...

Excellent food, kind staff, fast service, and beautiful setting, such ambience. Will be back!

Blanchaert
Beoordeeld op: 11/12/2019
Blanchaert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is de 2de keer dat we hiet geweest zijn....

Het is de 2de keer dat we hiet geweest zijn. Het was gezellig,lekker en heel gastvrij ook goede bediening. Zeker een aanrader

Marie-Jeanne
Beoordeeld op: 09/12/2019
Marie-Jeanne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We bestelden van uw kaart - menu :" EVANGST...

We bestelden van uw kaart - menu :" EVANGST VAN DE DAG ":Krokant gebakken vis met geplette lauwe aardappelen,groene kruiden,lente ui,citroen en olijfolie. De vis van de dag was schelvis. We vonden het lekker,en was volledig zoals beschreven,op uw menu. De droge witte wijn die we dronken,was fris en bleef nasmaken.De crème brulée ,als afsluiter,altijd fijn. De kaart leest lekker,onze smaak. Fijne keuken.

Walter
Beoordeeld op: 09/12/2019
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer gezellige bistro met top keuken! Anny...

Zeer gezellige bistro met top keuken! Anny en Walter

Yannick
Beoordeeld op: 08/12/2019
Yannick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker en goede service...

Lekker en goede service

Benedicte
Beoordeeld op: 08/12/2019
Benedicte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit vlees, charcuterie is eçht top. Missc...

Kwaliteit vlees, charcuterie is eçht top. Misschien een klein minpuntje, een paar stukjes brood meer. Service ok. Prijs kwaliteit ok.

Jan
Beoordeeld op: 07/12/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Dit is een heel fijne plek. Mooi pand. Aardige...

Dit is een heel fijne plek. Mooi pand. Aardige mensen. Lekker. De juiste dingen op de juiste plaats. En een beetje Parijs in Antwerpen.

Gert
Beoordeeld op: 07/12/2019
Gert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Prachtig kader, lekker eten, attente service......

Prachtig kader, lekker eten, attente service...

datum score