Beoordelingen van Bohm En Berkel

194 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
194 beoordelingen
datum score
placeholder
Vandergucht
Beoordeeld op: 01/09/2019

Gewoon slecht.....

De kok was zeker zwak tot heel zwak en er was maar 1 bekwame ober! En twee maal onze voeding moeten vragen...!

Edward
Beoordeeld op: 19/09/2020
Edward beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, correcte, vriendelijke bediening....

Lekker eten, correcte, vriendelijke bediening.

Anita
Beoordeeld op: 21/10/2019
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De ontvangst was prima want door het plotse...

De ontvangst was prima want door het plotse regenen waren we te vroeg maar geen probleem. Minpuntje we hadden een tafeltje aan de straatkant en dan zit je zeer fel in de tocht van de deur. Misschien zoals in andere resto een bescherming voorzien (paravent, draperie of …) ook de bediening was zeer vriendelijk maar …liet steken vallen. Kende niet de dagmenu, en was amper te verstaan door niet voldoende nederlands te spreken. Spijtig. Misschien proberen we het nog eens als zij wat beter ingewerkt zijn.

Bart
Beoordeeld op: 12/08/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Kwaliteit, service & prijs/kwaliteit: onvoldoen...

Kwaliteit, service & prijs/kwaliteit: onvoldoende. Je kan veel beter eten in Antwerpen voor dezelfde prijs

Hans
Beoordeeld op: 31/05/2021
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader

Top locatie , prima gezeten......

Top locatie , prima gezeten...

Walter
Beoordeeld op: 05/10/2020
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Mijn verwachtingen waren zeer hoog, maar toch...

Mijn verwachtingen waren zeer hoog, maar toch enigszins teleurgesteld. Misschien slecht tijdstip. Waren alleen in de zaak, geen gevoel van sfeer.

Ludo
Beoordeeld op: 04/01/2020
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

food was really nice with good , fresh ingredie...

food was really nice with good , fresh ingredients and well prepared.

Guy
Beoordeeld op: 13/11/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Smaakvolle gerechten. Het restaurant mocht...

Smaakvolle gerechten. Het restaurant mocht warmer. Dit gaf een ongezellig gevoel.

Dirk
Beoordeeld op: 17/08/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

de tagliata was niet conform het klassieke...

de tagliata was niet conform het klassieke gerecht; ik miste de correcte vinaigraitte, en de balsamico; de Parmezaanse kaas was pover; de entrecote matig de bediening was wel heel vriendelijk en joviaal

Diane
Beoordeeld op: 24/06/2019
Diane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Mooie plek, aangenaam....

Mooie plek, aangenaam.

datum score