Beoordelingen van De Sinjoor

241 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
241 beoordelingen
datum score
viviane
Beoordeeld op: 13/10/2019
viviane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben genoten van ons etentje bij De Sinjo...

Wij hebben genoten van ons etentje bij De Sinjoor, het was er gezellig druk vlotte bediening en het eten was perfect. Zeker voor herhaling vatbaar!

Dascha
Beoordeeld op: 08/10/2019
Dascha beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, en vriendelijke bediening!...

Heel lekker eten, en vriendelijke bediening!

Fred
Beoordeeld op: 29/09/2019
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

gevestigde waarde - kwaliteit - bij deze mensen...

gevestigde waarde - kwaliteit - bij deze mensen komen wij al jaren - niets dan lof

Inge
Beoordeeld op: 28/09/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De spareribs waren erg lekker. Aan glutenvrij...

De spareribs waren erg lekker. Aan glutenvrij werd ook gedacht. Lekker op het terras onder de heaters.

Jules
Beoordeeld op: 08/09/2019
Jules beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten Minpunt: trage bediening...

Lekker eten Minpunt: trage bediening

Wilma
Beoordeeld op: 25/08/2019
Wilma beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijk restaurant! Zeer uitgebreide kaart,...

Heerlijk restaurant! Zeer uitgebreide kaart, fijn terras en vriendelijk personeel!

Werner
Beoordeeld op: 24/08/2019
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was perfect !...

Alles was perfect !

Wendy
Beoordeeld op: 18/08/2019
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We zijn zeer tevreden, de bediening was top...

We zijn zeer tevreden, de bediening was top en het eten was super. Niets op aan te merken.

Martin
Beoordeeld op: 08/08/2019
Martin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Prima eten en een goede bediening...

Prima eten en een goede bediening

Amber
Beoordeeld op: 28/07/2019
Amber beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel goede bediening, lekker eten. Geen werkpun...

Heel goede bediening, lekker eten. Geen werkpunten

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in