Beoordelingen van De Peerdestal

1013 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.6
1013 beoordelingen
datum score
Ronald V.
Datum restaurantbezoek: 02/06/2018
Ronald V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aanvankelijk moeten we heel lang (55 min) wacht...

Aanvankelijk moeten we heel lang (55 min) wachten op ons voorgerecht (iets misgelopen met debestellingin de keuken), maar na een vriendelijke verontschuldiging en een door het huis aageboden sorbet zat alles terug ok (accidnts do happen). De uiterst sympathieke bedienig door de damesen heer maken het zeer aagenaam. Het eten: heeeeeel lekker en verzorgd. De maandmenuformule (drak inbegr) voorziet ruime keuzes. De prijszetting is zeer correct. En je eet in een tof kader. We gaan heel zeker terug. Het was een geslaagd diner

Annick L.
Datum restaurantbezoek: 01/06/2018
Annick L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening, vriendelijk personeel , een...

Goede bediening, vriendelijk personeel , een gezellig restaurant en vooral heeel lekkere cote a l’os

Jeanne D.
Datum restaurantbezoek: 22/05/2018
Jeanne D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede prijs kwaliteit. Wel raar dat ik nog...

Goede prijs kwaliteit. Wel raar dat ik nog naar bank moest om geld af te halen met Maestrokaart ? ! Niet leuk hoor ! Grsjs De Waele J.

Eleonora G.
Datum restaurantbezoek: 19/05/2018
Eleonora G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer arrogant! Wij werden respektloos behandelt...

Zeer arrogant! Wij werden respektloos behandelt , heben het restaurant verlaten en een ander restaurant opgezocht.Ik had op 18 Januar online een zentrale Tafel geboekt!!

Dirk E.
Datum restaurantbezoek: 19/05/2018
Dirk E. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten voor een redelijke prijs...

Lekker eten voor een redelijke prijs

Karine C.
Datum restaurantbezoek: 13/05/2018
Karine C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere menu aan democratische prijs inclusief...

Lekkere menu aan democratische prijs inclusief drank!

Luc
Datum restaurantbezoek: 28/04/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Leuke sfeer, vriendelijk personeel...

Leuke sfeer, vriendelijk personeel

Sylvie M.
Datum restaurantbezoek: 28/04/2018
Sylvie M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We waren met een groep van 10 personen, heel...

We waren met een groep van 10 personen, heel toffe bediening, iedereen heeft goed gegeten !

Stefaan V.
Datum restaurantbezoek: 28/04/2018
Stefaan V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs, kwaliteit...............uitstekend....

prijs, kwaliteit...............uitstekend. Vlotte, vriendelijke bediening.

Marc V.
Datum restaurantbezoek: 28/04/2018
Marc V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker, en vriendelijke vlotte bediening...

lekker, en vriendelijke vlotte bediening

datum score