Beoordelingen van De Peerdestal

1020 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
1020 beoordelingen
datum score
Fons
Beoordeeld op: 17/09/2018
Fons beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

uitstekende service en een grootse formule...

uitstekende service en een grootse formule

Louis - Jean
Beoordeeld op: 14/09/2018
Louis - Jean beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitgebreide menukaart Lekker eten Correcte...

Uitgebreide menukaart Lekker eten Correcte bediening

Dominique
Beoordeeld op: 03/09/2018
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal Zeer lekker gegeten we...

Vriendelijk onthaal Zeer lekker gegeten we komen zeker nog terug

Els D.
Beoordeeld op: 08/08/2018
Els D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gevraagde tafel niet beschikbaar, dan maar...

Gevraagde tafel niet beschikbaar, dan maar op de 1 ste verdieping. Gelukkig was het er redelijk koel . De warme groenten waren wel wat TE beetgaar . Geen voorstel om slaatje te nemen i.p.v. warme groenten bij de vleesgerechten . Gebrekkige service op een overvolle tafel . Misschien speelde het warme weer ook wel een rol .

Alain
Beoordeeld op: 06/08/2018
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ben hier al enkele keren geweest en steeds...

Ben hier al enkele keren geweest en steeds tevreden over het eten en vooral over de service.

Joanna L.
Beoordeeld op: 29/07/2018
Joanna L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Tolles Preis-Leistungsverhältnis, sehr freundli...

Tolles Preis-Leistungsverhältnis, sehr freundliches Personal und sehr leckeres Essen!

carl
Beoordeeld op: 15/07/2018
carl beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

wij kregen een ALLERBESTE service bij het fijne...

wij kregen een ALLERBESTE service bij het fijne lekkere eten. wij keren zeker terug !

Annick L.
Beoordeeld op: 03/06/2018
Annick L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening, vriendelijk personeel , een...

Goede bediening, vriendelijk personeel , een gezellig restaurant en vooral heeel lekkere cote a l’os

Ronald V.
Beoordeeld op: 03/06/2018
Ronald V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aanvankelijk moeten we heel lang (55 min) wacht...

Aanvankelijk moeten we heel lang (55 min) wachten op ons voorgerecht (iets misgelopen met debestellingin de keuken), maar na een vriendelijke verontschuldiging en een door het huis aageboden sorbet zat alles terug ok (accidnts do happen). De uiterst sympathieke bedienig door de damesen heer maken het zeer aagenaam. Het eten: heeeeeel lekker en verzorgd. De maandmenuformule (drak inbegr) voorziet ruime keuzes. De prijszetting is zeer correct. En je eet in een tof kader. We gaan heel zeker terug. Het was een geslaagd diner

Eleonora G.
Beoordeeld op: 30/05/2018
Eleonora G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer arrogant! Wij werden respektloos behandelt...

Zeer arrogant! Wij werden respektloos behandelt , heben het restaurant verlaten en een ander restaurant opgezocht.Ik had op 18 Januar online een zentrale Tafel geboekt!!

datum score