Beoordelingen van Patine

46 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
46 beoordelingen
datum score
Mireille
Beoordeeld op: 24/02/2020
Mireille beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel verzorgd, fijne sfeer, vriendelijke bedien...

Heel verzorgd, fijne sfeer, vriendelijke bediening

Patrick
Beoordeeld op: 20/02/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijke bediening, lekker eten en...

Heel vriendelijke bediening, lekker eten en lekkere wijntjes. Het is er gezellig tafelen. Het was ook gezellig druk oor een midweekse dag.

Daisy
Beoordeeld op: 27/01/2020
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Beste, Ik kom regelmatig naar Patine voor...

Beste, Ik kom regelmatig naar Patine voor een lekker glaasje wijn of een taartje wat me telkens goed beviel. Zondag at ik een vol-au-vent die echt smakeloos was, mijn vriendin vond hetzelfde. De saus was gekabbeld, kip zat vol vet en balletjes waren niet lekker, zag er als een vieze brij uit gepresenteerd op een groot sla blad. Vond het zeer jammer, heb enkel de frietjes opgegeten. Met vriendelijke groeten. Daisy De Bie

Jacky
Beoordeeld op: 26/01/2020
Jacky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige ambiance Goede prijs / kwaliteit...

Gezellige ambiance Goede prijs / kwaliteit verhouding

Johan
Beoordeeld op: 01/01/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie setting, gezellige drukte, lekker eten,...

Mooie setting, gezellige drukte, lekker eten, voortreffelijke wijn, goede bediening. Een plekje waar we graag vertoeven :-)

Claus
Beoordeeld op: 27/12/2019
Claus beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zalige sfeer, elke keer weer eens een geweldige...

Zalige sfeer, elke keer weer eens een geweldige avond!

Sylvie
Beoordeeld op: 27/12/2019
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel lekker eten, vriendelijke bediening, gezel...

heel lekker eten, vriendelijke bediening, gezellige atmosfeer!

Marc
Beoordeeld op: 26/12/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker en ondanks de drukte...

Het eten was zeer lekker en ondanks de drukte was de bediening ook in orde.Ook de wijn was zeer lekker. Prijs kwaliteit zeker een aanrader.

Riet
Beoordeeld op: 23/12/2019
Riet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening - makkelijke reservatie...

Vriendelijke bediening - makkelijke reservatie via gsm - heel lekker eten, ruime keuze

Mieke
Beoordeeld op: 14/12/2019
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Patine is een gezellige bistrot met lekker...

Patine is een gezellige bistrot met lekker eten aan een goeie prijs. De bediening was super-vriendelijk en de sfeer heel relaxed.

datum score