Beoordelingen van Patine

32 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
32 beoordelingen
datum score
Mina
Beoordeeld op: 11/10/2019
Mina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuke sfeer, toffe bediening en lekker gegeten!...

Leuke sfeer, toffe bediening en lekker gegeten!

Ines
Beoordeeld op: 27/09/2019
Ines beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gezellige en karaktervolle zaak. Lekker...

Zeer gezellige en karaktervolle zaak. Lekker eten en vriendelijke bediening!

Nancy
Beoordeeld op: 19/07/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het is een heel gezellige zaak, maar het eten...

Het is een heel gezellige zaak, maar het eten laat veel te wensen over. Ik vroeg een kleine spaghetti en dit bleek wel een grote portie wat ik als aangenaam heb ervaren. De spaghettisaus lijkt op een blik tomatenpuree dat is opengetrokken (kleur, uitzicht en de zurige smaak en was niet afgekruid). Het gehakt is niet lekker. Ik had nog kaas gevraagd om over de spaghetti te doen en die heb ik niet mogen ontvangen. Ik prefereer dan een kleinere portie en waarvan de smaken af zijn. Mijn gezelschap nam een steak tartaar. Deze zag er niet smakelijk uit qua kleur. Bij navraag bleek hij wel vers te zijn maar smakelijk was het niet.

Ellen
Beoordeeld op: 01/07/2019
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De kwaliteit van het eten was minder dan tov...

De kwaliteit van het eten was minder dan tov de vorige eigenaar.

Martine
Beoordeeld op: 06/05/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verhouding prijs/kwaliteit correct, lekker...

Verhouding prijs/kwaliteit correct, lekker eten, gezellig kader...

Johnny C.
Beoordeeld op: 28/04/2019
Johnny C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening, en ondanks t volle...

Zeer vriendelijke bediening, en ondanks t volle restaurant en maar 2 man personeel zeer vlotte bediening.

Pamela
Beoordeeld op: 22/03/2019
Pamela beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lovely food and staff :) Will definitely be...

Lovely food and staff :) Will definitely be back and recommend to others

Isidora
Beoordeeld op: 18/03/2019
Isidora beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijk personeel, overheerlijk eten...

Zeer vriendelijk personeel, overheerlijk eten

Hans D.
Beoordeeld op: 04/03/2019
Hans D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gezellig en lekker, vriendelijke bediening....

Gezellig en lekker, vriendelijke bediening. Wij komen zeker een keertje terug!

Juliette
Beoordeeld op: 03/03/2019
Juliette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super !...

Super !

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in