Beoordelingen van Patine

49 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
49 beoordelingen
datum score
Noella
Beoordeeld op: 09/03/2020
Noella beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig... M’n zou echt wel iets aan de toilet...

Gezellig... M’n zou echt wel iets aan de toiletgeur moeten doen :-( big party pooper

Nick
Beoordeeld op: 05/03/2020
Nick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

lekkere wijn op woensdag voor 2,75, prima...

lekkere wijn op woensdag voor 2,75, prima

Mieke
Beoordeeld op: 04/03/2020
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was er weer eens heel aangenaam toeven....

Het was er weer eens heel aangenaam toeven. Het eten: heerlijke winterkost en een supervriendelijke bediening. Eén opmerking: zowel mijn broer als ik hadden op voorhand gereserveerd. Hij telefonisch op zondag en ik on line. Toen we gisteren arriveerden was geenenkel tafeltje voor ons gereserveerd en stond onze naam (De Loof) nergens genoteerd. Merkwaardig.

Mireille
Beoordeeld op: 24/02/2020
Mireille beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel verzorgd, fijne sfeer, vriendelijke bedien...

Heel verzorgd, fijne sfeer, vriendelijke bediening

Patrick
Beoordeeld op: 20/02/2020
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijke bediening, lekker eten en...

Heel vriendelijke bediening, lekker eten en lekkere wijntjes. Het is er gezellig tafelen. Het was ook gezellig druk oor een midweekse dag.

Daisy
Beoordeeld op: 27/01/2020
Daisy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Beste, Ik kom regelmatig naar Patine voor...

Beste, Ik kom regelmatig naar Patine voor een lekker glaasje wijn of een taartje wat me telkens goed beviel. Zondag at ik een vol-au-vent die echt smakeloos was, mijn vriendin vond hetzelfde. De saus was gekabbeld, kip zat vol vet en balletjes waren niet lekker, zag er als een vieze brij uit gepresenteerd op een groot sla blad. Vond het zeer jammer, heb enkel de frietjes opgegeten. Met vriendelijke groeten. Daisy De Bie

Jacky
Beoordeeld op: 26/01/2020
Jacky beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige ambiance Goede prijs / kwaliteit...

Gezellige ambiance Goede prijs / kwaliteit verhouding

Johan
Beoordeeld op: 01/01/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie setting, gezellige drukte, lekker eten,...

Mooie setting, gezellige drukte, lekker eten, voortreffelijke wijn, goede bediening. Een plekje waar we graag vertoeven :-)

Claus
Beoordeeld op: 27/12/2019
Claus beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zalige sfeer, elke keer weer eens een geweldige...

Zalige sfeer, elke keer weer eens een geweldige avond!

Sylvie
Beoordeeld op: 27/12/2019
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel lekker eten, vriendelijke bediening, gezel...

heel lekker eten, vriendelijke bediening, gezellige atmosfeer!

datum score