Beoordelingen van Patine

32 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
32 beoordelingen
datum score
Laura
Beoordeeld op: 25/02/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bediening was traag en het eten was droger...

Bediening was traag en het eten was droger dan vorige keren

Patricia
Beoordeeld op: 24/02/2019
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het eten is niet meer wat geweest is helaas... ...

Het eten is niet meer wat geweest is helaas... Bediening heel vriendelijk

Emilie
Beoordeeld op: 23/02/2019
Emilie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super gezellig en fantastisch lekker eten,...

Super gezellig en fantastisch lekker eten, steeds op opnieuw!

placeholder
MC
Beoordeeld op: 12/02/2019
MC beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten was te zout, te vettig en te weinig...

Het eten was te zout, te vettig en te weinig andere kruiden, ik had een suggestie waarbij een bordje met zalm 5 minuten na de rest kwam. De dame voor de bediening deed wat ze kon, maar heeft wel één gerecht fout opgeschreven :-) Spijtig want het kader is supertof en gezellig!

Danny
Beoordeeld op: 20/01/2019
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Super lekker eten, super vriendelijke bediening...

Super lekker eten, super vriendelijke bediening en heel leuk interieur.

David
Beoordeeld op: 04/01/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds goede ontvangst, lekker eten en...

Zoals steeds goede ontvangst, lekker eten en prijs kwaliteit perfect. Ook hondje was welkom. Aanrader

David
Beoordeeld op: 03/01/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds goede ontvangst en kunnen genieten...

Zoals steeds goede ontvangst en kunnen genieten van de "woensdagactie"- glas wijn aan 2,75 EURO en we kregen er nog apennootjes bij ook. Ga vandaag al terug, deze keer ook om te eten. Reservatie online lukt ook heel goed.

frank v.
Beoordeeld op: 01/01/2019
frank v. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is niet evident een restaurant op oudejaars...

Het is niet evident een restaurant op oudejaarsavond te runnen....(loonkost, .... en wil niet iedereen feesten?). Dankzij jullie echter hadden wij een hele leuke avond! Lekker en gezellig....DANK DAARVOOR!

Rosette
Beoordeeld op: 01/01/2019
Rosette beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Vriendelijke bediening, lekker gegeten en goed...

Vriendelijke bediening, lekker gegeten en goed flesje wijn gedronken!

Aaltje
Beoordeeld op: 01/01/2019
Aaltje beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Lekker gegeten goede bediening...

Lekker gegeten goede bediening

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in