Beoordelingen van Patine

34 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
34 beoordelingen
datum score
Patricia
Beoordeeld op: 24/02/2019
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het eten is niet meer wat geweest is helaas... ...

Het eten is niet meer wat geweest is helaas... Bediening heel vriendelijk

annitta
Beoordeeld op: 28/10/2018
annitta beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De bediening was erg vriendelijk. Relaxte sfeer...

De bediening was erg vriendelijk. Relaxte sfeer. Maar het eten was niet goed. Het stoofvlees was hard en de pad Thai was flauw.

placeholder
MC
Beoordeeld op: 12/02/2019
MC beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het eten was te zout, te vettig en te weinig...

Het eten was te zout, te vettig en te weinig andere kruiden, ik had een suggestie waarbij een bordje met zalm 5 minuten na de rest kwam. De dame voor de bediening deed wat ze kon, maar heeft wel één gerecht fout opgeschreven :-) Spijtig want het kader is supertof en gezellig!

Elly
Beoordeeld op: 04/04/2018
Elly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De suggesties waren NIET lekker. De wrap met...

De suggesties waren NIET lekker. De wrap met frieten heeft ons vriendin helemaal laten liggen. Aangebrand en twee stukjes kip erbij. Gelukkig heeft de kelner ons getrakteerd met een thee en koffie.

Nadia
Beoordeeld op: onbekend

Na een etentje elders wilden we hier nog graag...

Na een etentje elders wilden we hier nog graag een glaasje wijn gaan drinken, ze stellen zich toch voor als een wijnbistro. De bediening was helemaal niet vriendelijk en toen ik een glaasje huiswijn bestelde vertelde de serveerster dat de huiswijn echt niet lekker was en dat ik het zelf maar moest weten als ik hem toch bestelde. Ik deed het toch en de wijn was eigenlijk helemaal niet slecht van smaak. De muziek (gothic) was soms storend en de sfeer was daardoor niet echt aangenaam. Wij komen hier niet meer terug, zonde, want de menukaart zag er best lekker uit. (59388)

Nancy
Beoordeeld op: 19/07/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het is een heel gezellige zaak, maar het eten...

Het is een heel gezellige zaak, maar het eten laat veel te wensen over. Ik vroeg een kleine spaghetti en dit bleek wel een grote portie wat ik als aangenaam heb ervaren. De spaghettisaus lijkt op een blik tomatenpuree dat is opengetrokken (kleur, uitzicht en de zurige smaak en was niet afgekruid). Het gehakt is niet lekker. Ik had nog kaas gevraagd om over de spaghetti te doen en die heb ik niet mogen ontvangen. Ik prefereer dan een kleinere portie en waarvan de smaken af zijn. Mijn gezelschap nam een steak tartaar. Deze zag er niet smakelijk uit qua kleur. Bij navraag bleek hij wel vers te zijn maar smakelijk was het niet.

Laura
Beoordeeld op: 25/02/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bediening was traag en het eten was droger...

Bediening was traag en het eten was droger dan vorige keren

Renée
Beoordeeld op: 04/11/2019
Renée beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten met een goed glas wijn in een gezel...

Lekker eten met een goed glas wijn in een gezellige setting.

Jan
Beoordeeld op: 09/12/2018
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Verw...

Zeer vriendelijke ontvangst en bediening. Verwarming stond niet op en temperatuur had een.raadje hoger mogen zijn. Personeel loopt rond maar klanten zitten stil....

Wim
Beoordeeld op: 28/11/2018
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was goed. Ondanks de drukte vriendelijke...

Eten was goed. Ondanks de drukte vriendelijke bediening.

datum score