Keuken
Budget
€€
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Over dit restaurant
Welkom bij Ultimatum

Uniek in zijn concept! Uniek in zijn locatie!
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
6.7 Gebaseerd op 39 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
39 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Anke
Beoordeeld op: 24/12/2017
Anke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker! De prijs-kwaliteit...

Het eten was heel lekker! De prijs-kwaliteit is zeker correct. Vriendelijk personeel. Muziek stond alleen een beetje te luid

Edithe
Beoordeeld op: 19/02/2017
Edithe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer slechte witte wijn, ook was de wijn veel...

Zeer slechte witte wijn, ook was de wijn veel te warm ! Zeer slechte veg. lasagna, weinig groenten en veel vet ! Wij gaan er NOOIT meer

Elien
Beoordeeld op: 15/02/2017
Elien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het restaurant was niet open. Ik kon hiervan...

Het restaurant was niet open. Ik kon hiervan niks terugvinden online. Normaal gezien zou de reservatie dan niet mogelijk moeten zijn.

Kristl
Beoordeeld op: 01/01/2017

Omdat het superlekker was en omdat het toffe,...

Omdat het superlekker was en omdat het toffe, vriendelijke mensen waren die ons zeer goed bediend hebben

Annette H.
Beoordeeld op: onbekend

Wat mij gewoonweg opviel was de zeer attente,...

Wat mij gewoonweg opviel was de zeer attente, vriendelijke en vlotte bediening. De gerechten waren prima in orde, mijn gezin heeft met smaak zitten eten. Wij hadden het heel gezellig met elkaar, en de sfeer in het restaurant was ook prima.

Catherine
Beoordeeld op: onbekend

Les boulettes sauce liégeoise ont été réchauffé...

Les boulettes sauce liégeoise ont été réchauffées au micro ondes et donc l'extérieur des boulettes étaient "croutees"; la sauce et liégeoise beaucoup trop sucrée et écoeurante. Nous avons sélectionné été bousculés par un client ivre qu'on criait pour parler!

Cecilia
Beoordeeld op: onbekend

Eten niet naar wens. Steak was taai en béarnais...

Eten niet naar wens. Steak was taai en béarnaisesaus niet te eten. Koffie was wel superlekker en heet.

Ann
Beoordeeld op: onbekend

Bij het vinden van een haar op de scampi, bord...

Bij het vinden van een haar op de scampi, bord teruggegeven. Hebben een nieuwe schotel gekregen,hopelijk ook écht opnieuw gemaakt, want dat berust op vertrouwen! De scampi's waren in ieder geval toch lekker. Bij de afrekening is ons een koffie gratis aangeboden geweest voor het ongemak. Hartelijk dank. Suggestie, haarkapje dragen voor de hygiëne, dan zou dit niet voorvallen.

Tanja
Beoordeeld op: onbekend

Ik ben al heel lang klant bij Ultimatum en...

Ik ben al heel lang klant bij Ultimatum en twijfelde geen seconde om een lunch met vrienden uit Ijsland te boeken, nadat ik zwaar gestoeft had over het eten daar. De teleurstelling was echter groot toen ik de kaart voorgeschoteld kreeg en er een heel, maar dan echt een heel heel, kleine selectie was gemaakt uit de vroeger zeer uitgebreide kaart. Maar soit, alle begrip voor nieuwe formules, dus bestelde ik een Cesar's Salad, die ik eerder ook al meerdere keren met smaak gegeten heb daar. Cesar Salade was in de verste verte te vergelijken met die van vroeger en was een doodgewone, zelfs aan de kleine kant, sla. Niet echt van genoten zoals vroeger. Ook de vriend uit Ijsland heeft zijn sla met lange tanden opgegeten ... Mijn moeder had vol-au-vent en heeft hier maar 1/3 van opgegeten doordat er een "smaakje" aan was. Ook de frieten met schil waren niet zo top. We hebben dit ook eerlijk tegen de ober gezegd toen hij kwam afrekenen maar er kwam weinig respons. Ik ben echt beschaamd dat ik mijn vrienden mee naar Ultimatum heb genomen en vind het echt enorm jammer dat de lekkere uitgebreide kaart van weleer volledig verdwenen is. Op basis van wat ik de laatste keer heb gegeten ga ik nooit meer terug, jammer !!

Jane
Beoordeeld op: onbekend

Bij binnenkomst duurde het nog 20 minuten voor...

Bij binnenkomst duurde het nog 20 minuten voor onze tafel gereed was. Nadat de gehele tafel compleet was hebben we een half uur gewacht om drankjes te bestellen, tevergeefs.. Er kwam niemand, ook niet na het zelfs nog aangegeven te hebben. Na 40 minuten zijn wij dus zeer ontevreden en ontdaan vertrokken om de verjaardagslunch ergens anders te houden. In plaats van dat excuses aangeboden werden, reageerde de ober heel heftig en brutaal met smoesjes en een behoorlijk grote bek! Wij komen hier in ieder geval niet meer terug!

Alle beoordelingen van dit restaurant