Beoordelingen van Gran Duca

877 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
877 beoordelingen
datum score
Cindy
Beoordeeld op: 05/12/2019
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eenvoudig eten....

Vriendelijke bediening, lekker eenvoudig eten.

An
Beoordeeld op: 05/12/2019
An beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Een echte aanrader. Prijs/kwaliteit is top....

Een echte aanrader. Prijs/kwaliteit is top.

Griet
Beoordeeld op: 04/12/2019
Griet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij genieten van de mooi gedekte tafeks met...

Wij genieten van de mooi gedekte tafeks met tafelkleden met stoffen servetten en de kwaliteit van de gerechten . En het mooie kader en uitzicht !

Carl
Beoordeeld op: 03/12/2019
Carl beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Knap gezellig en warm interieur, mooi uitzicht...

Knap gezellig en warm interieur, mooi uitzicht over de stad. Romantische sfeer .. eten was matig, bediening kan weliswaar (veel) beter

Hélène
Beoordeeld op: 01/12/2019

Lekker gegeten. Fijne kadering...

Lekker gegeten. Fijne kadering

Dirk
Beoordeeld op: 01/12/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer aangenaam kader, vriendelijke en professio...

Zeer aangenaam kader, vriendelijke en professionele bediening en heel lekker eten op het bord, een echte aanrader!

Peter
Beoordeeld op: 30/11/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs / Kwaliteit goed. Heerlijk menu gegeten. ...

Prijs / Kwaliteit goed. Heerlijk menu gegeten. alleen spijtig dat wij de parking zelf moesten betalen :-(

Walt
Beoordeeld op: 29/11/2019
Walt beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Alles ok...

Alles ok

Roxanne
Beoordeeld op: 24/11/2019
Roxanne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We hadden een menu met aangepaste wijnen maar...

We hadden een menu met aangepaste wijnen maar hebben maar 2 verschollende wijnen gekregen. Borden werden weggenomen wanneer er nog iemand aan het eten was en glazen waar nog drinken in zat ook.

Marina
Beoordeeld op: 24/11/2019
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Er viel niets op aan te merken, bediening heel...

Er viel niets op aan te merken, bediening heel goed, heel vriendelijk personeel en vooral heel lekker gegeten. Het was super, zijn met een heel goed gevoel naar huis gegaan.komen zeker terug!

datum score