Beoordelingen van Gran Duca

891 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
891 beoordelingen
datum score
marc
Beoordeeld op: 16/01/2020
marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Topkader, attent personeel, goede wijnen en...

Topkader, attent personeel, goede wijnen en perfecte keuken wat mij betreft. Doe er het unieke kader bij en dan begrijpt U dat ik terug kom. m vr gr MS

Annie
Beoordeeld op: 15/01/2020
Annie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening. Mooie presentatie. Smakelijk....

Vlotte bediening. Mooie presentatie. Smakelijk.

Eric
Beoordeeld op: 09/01/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer goed degustatiemenu met prima wijnen....

Zeer goed degustatiemenu met prima wijnen. Vriendelijke ontvangst Attentie bij verjaardag.

Dries
Beoordeeld op: 09/01/2020
Dries beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

te lange wachttijden: 45 minuten voor er dranke...

te lange wachttijden: 45 minuten voor er dranken werden gebracht. De dranken werden pas met het gerecht geserveerd. 30 minuten wachten op de rekening.

Delvaux
Beoordeeld op: 23/12/2019
Delvaux beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hebben heerlijk, lekker gegeten in een mooi,...

We hebben heerlijk, lekker gegeten in een mooi, gezellig kader met een super vriendelijke bediening!

paul
Beoordeeld op: 22/12/2019
paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Prachtig restaurant. Eindelijk nog eens het...

Prachtig restaurant. Eindelijk nog eens het betere. Fijne menukeuze en piekfijne service.

Marleen
Beoordeeld op: 21/12/2019
Marleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en vlotte bediening...

Lekker eten en vlotte bediening

Michele
Beoordeeld op: 21/12/2019
Michele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Ok maar ik mis echt de oude gastheer, dit was...

Ok maar ik mis echt de oude gastheer, dit was niet zo aangenaam ik zoek nog de eekhoorbrood en de scampis in mijn risotto.

kamlesh
Beoordeeld op: 20/12/2019
kamlesh beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Excellent food...

Excellent food

Ivan
Beoordeeld op: 16/12/2019
Ivan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gezellig ... lekker eten en goede bediening...

Gezellig ... lekker eten en goede bediening

datum score