Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Zondag, Zaterdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.7 Gebaseerd op 46 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
46 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Chris
Beoordeeld op: onbekend
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Pazzo

Zoals verwacht een heel toffe bediening en heel lekker eten!!

placeholder
Peter
Beoordeeld op: onbekend

Great

Stumbled in this place by accident, and it was one of those accidents you don't regret. The food was absolutely delicious, and the wine was formidable. Everything was great.

Olivier
Beoordeeld op: onbekend

Veel kabaal

Twee keer bij Pazzo gaan eten, en twee keer heerlijk gesmikkeld. De eerste keer zaten we met een groepje in de kelder, waar het erg lawaaierig was. De tweede keer met 4 vrienden op het gelijkvloers, en daar was al even veel kabaal. Heel jammer want we werden culinair verwend en er gaat toch wel wat sfeer verloren wanneer je elkaar met moeite kan verstaan. Maar wat het eten betreft: daarover heb ik enkel maar lof.

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Op korte tijd twee keer gegeten bij Pazzo....

Op korte tijd twee keer gegeten bij Pazzo. En twee keer een voltreffer. Het eten is zeer smakelijk, verrassend eigentijds. De wijnkaart is fenomenaal en heeft niet voor niets een Wine Spectator vermelding. Voor elke beurs is er wat. Gisteren dronk ik er een Domaine Nicolas van Lafage uit Roussillon. € 29. Dat is een prijs waar je in andere restaurants totaal oninteressante wijnen voor krijgt en wat ik dan ook meestal links laat liggen. Maar bij Pazzo weet je dat elke wijn voor elke prijs een voltreffer is. Ook hier bij deze wijn. Je krijgt natuurlijk niet zomaar een Wine Spectator vermelding. Zonder meer schitterend.

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Zondermeer heerlijk. Hier had ik al veel over...

Zondermeer heerlijk. Hier had ik al veel over horen vertellen - en meestal in superlatieven - dat het tijd werd om het eens zelf te proberen. Over het eten niets dan lof; mooie kaart met veel afwisseling, smakelijk. De bediening correct. De wijnkaart, wel ja, wat kan daar nog over gezegd worden? De tafeltjes staan wel erg dicht bij elkaar maar dat stoort mij niet zo erg. We hebben er in elk geval heerlijk gegeten.

Christophe
Beoordeeld op: onbekend

Kwaliteit drijft boven. Al is het in Antwerpen...

Kwaliteit drijft boven. Al is het in Antwerpen niet moeilijk om een goeie service te handhaven, bij William komt er een aangenaam schepje bij, niet in het minst ondebouwd door het voor zijn prijs prima eten en drinken. Er zijn in de ruime regio genoeg grand (?) cafées die qua prijs in de buurt zitten, maar niet eens aan de hielen geraken. Een huis van vertrouwen.

benoît
Beoordeeld op: onbekend

wauw! een gezellige zaak met een verfijnde...

wauw! een gezellige zaak met een verfijnde keuken en natuurlijk altijd een bij passende wijn. Ze hebben boven ook nog een indrukwekkende bar om na het eten lekker verder te relaxen.

Klaartje
Beoordeeld op: onbekend

Heerlijk gegeten in Pazzo! Ook de wijn was...

Heerlijk gegeten in Pazzo! Ook de wijn was subliem! Mooie inrichting in een prachtig pand! Ook de wijnbar een verdieping hoger is een bezoekje waard!

Ann
Beoordeeld op: onbekend

Een wijndegustatie van Zwitserse wijnen met...

Een wijndegustatie van Zwitserse wijnen met viergangenmaaltijd genoten in Pazzo. Heerlijke gerechtjes, en uiteraard heerlijke wijn. Joviale bediening. Enig minpuntje: we zaten in de kelder, en de akkoestiek is daar een drama. Heel veel geroezemoes, men moet luid spreken om elkaar te verstaan, en tegelijkertijd kan men de conversatie van zijn buren goed horen.

Jo
Beoordeeld op: onbekend

Vlot onthaal en correcte attente bediening,...

Vlot onthaal en correcte attente bediening, enkel het brood liet wat op zich wachten (voorgerecht was al geserveerd). Een glaasje prosecco wordt door het huis aangeboden, niet gebruikelijk maar wel een aangename verrassing ! Correct gebakken Sint-Jakobsnoten met gladde erwtenmousseline opgefrist met munt en een carpaccio van ossenhaas met een royale portie verse truffel vormden een geslaagde start. Vervolgens zalm met apsergerisotto, perfect gegaard en gekruid, en dorade met aspergeravioli. Twee fijne hoofdgerechten die naar meer smaken! Als dessert kozen we voor een klassieke maar lekkere tiramisu en de nougat glacé met 'kersenjubliée' waarbij het ijs nog iets te hard bevroren was zodat de warme kleine kersen die erover gegoten waren het ijs niet gesmolten gekregen. Echter wel een smakelijke combinatie. Een heerlijke Italiaanse espresso sloot deze maaltijd af. Pazzo heeft een bijzonder interessante wijnkaart. De ruime keuze aan erg lekkere wijnen verkrijgbaar per glas is een groot een pluspunt ! Zeker voor herhaling vatbaar !

Alle beoordelingen van dit restaurant