Beoordelingen van Het Gerecht

19 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
19 beoordelingen
datum score
Ludo
Beoordeeld op: onbekend

Hartelijke gastvrouw, zeer vriendelijke bedieni...

Hartelijke gastvrouw, zeer vriendelijke bediening, voortreffelijk en tot in de puntjes verzorgd eten. Voedsel met een ziel.

Ronnie
Beoordeeld op: onbekend

GEZELLIGE ONTVANGST EN BEDIENING - ZEER DEGELIJ...

GEZELLIGE ONTVANGST EN BEDIENING - ZEER DEGELIJKE KWALITEIT

Tim
Beoordeeld op: onbekend

Goede sfeer, zeer professionele bediening en...

Goede sfeer, zeer professionele bediening en heerlijke gerechten.

J
Beoordeeld op: onbekend

Prima lunch.Goede smaak en fijne bediening...

Prima lunch.Goede smaak en fijne bediening in een goede en huiselijke sfeer.

Stefaan
Beoordeeld op: onbekend

Ons zoveelste bezoek aan Het Gerecht was de...

Ons zoveelste bezoek aan Het Gerecht was de zoveelste culinaire voltreffer. Ook hier is de som meer dan de delen: een supergetalenteerde chef en een idem dito gastvrouw maakt van Het Gerecht een parel aan de kroon van culinair België. Alleen daarheen dus, maar laat nog een plaatsje voor ons over.

Stany
Beoordeeld op: onbekend

Prima restaurant, het menu met de wijnen is...

Prima restaurant, het menu met de wijnen is zeer mooi uitgebalanceerd, een prima voorafje van de chef, een zeer goed samensteld voorgerecht, een verrassende samenstelling van het visgerechtje (heilbot met olijven en sardienen), een goed hoofdgerecht met perfect klaargemaakte eendenborst, en als afsluiter een zeer smakelijk nagerecht. Dit alles met royaal geschonken aangepaste wijnen. Alles perfect, enkel het borrelhapje bij het aperitief viel tegen, te sterk gekruide nootjes, te kleine olijven. Maar een rfestaurant in antwerpen waar ik zeker nog terug ga.

El We Nv
Beoordeeld op: onbekend

Oudjaar gevierd in stijl in het beste restaura...

Oudjaar gevierd in stijl in het beste restaurant in deze omgeving.... Perfecte bediening...zalige keuken.... frisse wijntjes .... kortom KEIBANGELIJK...TOP!!!! Een aanrader.... Voor elke lekkerbek

Adolf
Beoordeeld op: onbekend

Excellente kwaliteit, zeer vriendelijke bedieni...

Excellente kwaliteit, zeer vriendelijke bediening. Had het menu met aangepaste wijnen genomen, en eigenaardig genoeg was de eerste wijn de interessantste, daarna was het wat minder. De eerste was dan ook buitengewoon... Een aanrader!

Frank
Beoordeeld op: onbekend

Intiem, gezellig, héél vriendelijke bediening....

Intiem, gezellig, héél vriendelijke bediening. Wat op je bord komt is duidelijk heel vers, getuigt van inventiviteit en smaakt heerlijk. Alle smaken zijn duidelijk herkenbaar en de combinaties zijn heel goed gekozen. De aangepaste wijnen waren stuk voor stuk lekker en deden het bord alle eer aan. Oprecht blij dit adres te kennen, wij komen alvast terug!! (126362)

Anja
Beoordeeld op: onbekend

Dit restaurant is onze "place to be" in Antwerp...

Dit restaurant is onze "place to be" in Antwerpen. We zijn hier al vaak geweest en het is steeds weer een festijn. Het maandmenu is een echte aanrader en brengt telkens weer een aantal culinaire verrassingen. De aangepaste wijnen zijn selectief uitgekozen en vormen een perfect geheel met de heerlijke gerechten. De bediening is uiterst vriendelijk en professioneel en het is er zeer aangenaam zitten. Je merkt dat zowel kok als gastvrouw hun job ter harte nemen en de klant een aangename middag of avond willen bezorgen. Prijs/kwaliteit 10/10!!!! Een bezoek aan dit restaurant in Antwerpen is een absolute must! Ik kijk alvast uit naar ons volgend bezoek!!!

datum score