Beoordelingen van Bocca D'oro

15 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
15 beoordelingen
datum score
Jelte
Beoordeeld op: 07/09/2019
Jelte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Alles klopte...

Alles klopte

Christa
Beoordeeld op: 25/08/2019
Christa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goed aanbod, lekkere en verse bereidingen....

Goed aanbod, lekkere en verse bereidingen. Goede wijn; vriendelijke ontvangst en bediening.

Gaby
Beoordeeld op: 22/08/2019
Gaby beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij waren blij verrast van het nieuwe concept....

Wij waren blij verrast van het nieuwe concept. Mooi, fris interieur. Heel vriendelijke, onderlegde uitbater. Zeer mooie kaart en tevens mooi assortiment wijnen. Een adresje om te onthouden.

Patrick
Beoordeeld op: 18/08/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer vriendelijke bediening heerlijk eten en...

zeer vriendelijke bediening heerlijk eten en lekkere wijn tot tegen middernacht!

Michiel
Beoordeeld op: 18/08/2019
Michiel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Mooi, strak en modern nieuw interieur. Hoog...

Mooi, strak en modern nieuw interieur. Hoog niveau qua menu en kwaliteit van de gerechten.

Ann
Beoordeeld op: 08/08/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was een aangename sfeer, toffe gastheer...

Het was een aangename sfeer, toffe gastheer die alles zeer goed vertelde wat we op ons bord kregen. En het eten was zeer lekker. We gaan zeker nog eens terug. Danny

Sonja
Beoordeeld op: 05/08/2019
Sonja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Mooi restaurant en lekker Italiaans eten met...

Mooi restaurant en lekker Italiaans eten met persoonlijke bediening

Lynn
Beoordeeld op: 23/07/2019
Lynn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en zeer vriendelijke bediening...

Lekker eten en zeer vriendelijke bediening

Christel
Beoordeeld op: 07/06/2019
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het restaurant was gesloten!...

Het restaurant was gesloten!

Monique
Beoordeeld op: onbekend

Een stukje Zuid-Italië in 't Zuid van Antwerpen

We aten er als koppel. Gezellige sfeer. Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht: prima kwaliteit, vers, puur, eerlijk en zeer smaakvol doch zonder vet te zijn. Zeer goede (huis)wijnen tegen correcte prijs. Tot drie maal toe, brachten ze ons zomaar met een grote glimlach, heerlijke Italiaanse tussendoortjes. Presentatie was zeer goed. Zaakvoerders uit Puglia zijn met hart en ziel bij hun bedrijf betrokken, zeer aangename, hartelijke en gastvrije mensen. Een echte aanrader! Wij gaan in elk geval nog heel vaak terug!

datum score