Beoordelingen van Smooth & Tasty

343 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
343 beoordelingen
datum score
Luc
Beoordeeld op: 24/01/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten tegen correcte prijs. Vriendeli...

Lekker gegeten tegen correcte prijs. Vriendelijke bediening. Aanrader...i

Nick
Beoordeeld op: 23/01/2020
Nick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Komen er al jaren. Steeds toffe service en...

Komen er al jaren. Steeds toffe service en vooral lekker eten.

placeholder
Ronny
Beoordeeld op: 22/12/2019

Zeer lekkere wildmenu gegeten. Mooi flesje...

Zeer lekkere wildmenu gegeten. Mooi flesje rode wijn erbij. Gezellige zaterdagavond met goede bediening.

Lies
Beoordeeld op: 17/12/2019
Lies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker eten...

Vriendelijke bediening en lekker eten

Jeff
Beoordeeld op: 15/12/2019
Jeff beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was top, de bediening was heel vriende...

Het eten was top, de bediening was heel vriendelijk. Dit is een super zaak.

Etienne
Beoordeeld op: 11/12/2019
Etienne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker en smaakvol vlotte service lekker Portu...

lekker en smaakvol vlotte service lekker Portugees wijntje

Gladys
Beoordeeld op: 11/12/2019
Gladys beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

zeer goed ontvangen door de sympathieke gastvro...

zeer goed ontvangen door de sympathieke gastvrouw en zeer lekker gegeten. Steak met gebakken champignons, kroketten en een apart witlofslaatje.

Odette
Beoordeeld op: 01/12/2019
Odette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Aangenaam bezoek aan dit restaurant. Lunch...

Aangenaam bezoek aan dit restaurant. Lunch was niet meer voorradig toch heeft de chef ons nog een ander voorstel gedaan en kregen we dat aan de lunchprijs. Enkel de vrij lange wachttijd vonden we wat vervelend.

Emmanuel
Beoordeeld op: 23/11/2019
Emmanuel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Vriendelijkheid, prijs en kwaliteit, alles...

Vriendelijkheid, prijs en kwaliteit, alles o.k. Als het restaurant vol zit, wat zeer goed is, is het wel erg gehorig.

Christl
Beoordeeld op: 16/11/2019
Christl beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk gegeten !!!...

Heerlijk gegeten !!!

datum score